Lauantaina ja tänään su:na käyty jälkimässä.

Lauantaina n. 200 askeleen U:n muotoinen jälki. Vappu ajoi sen taas ihan ok, mutta se into ja paine puuttuu.
Tänään sama juttu, n.200 askelta, muutama serpentiini ja U-käännös takaisin. Hyvin ajoi taas, mutta jotenkin "vakavalla naamalla" ilman sitä intoa ja vimmaa.

Heidi ehdotti, että tekisin pallojäljen treenin lopuksi. 20 askelta tyhjää ja sitten pallon maan sisään kaivettuna. Seuraavat 20 askelta ja taas pallo maan sisään.

Vappu meni tyhjän jäljen aika ok. Pari kertaa piti muistuttaa, ettei rynnitä ja käydään jälki askel askeleelta läpi. Ja voi sitä riemua, kun ne pallot sieltä löytyi. Johan muuttui asenne.
Näitä tehdään nyt jatkossa, vaatien kuitenkin kunnon jäljestämisen ja pallot laitetaan vielä syvemmälle maahan.

Jatkettiin siitä kentälle. Seuraamista - poikitti ja edisti taas. Siitä muikkari ja sitten noutoihin Ollyn ollessa paikallamakuussa.
Eikä mitään ongelmaa! Otin pallon jo valmiiksi käteen, heitin kapulan ja käsky. Vappu lähti reippaasti kapulalle ja luovutti hienosti. Aluksi hieman kauas, mutta korjasin asennon.

Hyppyestekin meni tänään ihan puhtaasti! Samoin A-este. Tosin sivulle siirtymisessä oli ongelmia. Ei meinannut luovutuksen jälkeen siirtyä sivulle. Jouduin jalalla avittamaan. Koira oli hieman saaliilla.

Eteenmenopallon olin vienyt paikoillaan jo ennen treenin alkua. En tiedä, mikä klikki tähän liikkeeseen on  nyt tullut. Vappu ei meinaa lähteä eteen ilman käskyn hokemista ja eteen ajamista. Outoa....

Mutta kokonaisuudessaan ok treeni. Erityisesti noutoihin olin nyt tyytyväinen, kun ei ottanut toisesta koirasta paineita.

Treenin jälkeen vietiin koirat uimaan.