Marjo ja Andy tuli meille peltojäljelle. Tein molemmille koirille jäljet. Hipan jäljelle taas sen iltaruoka ja askeleita jotakuinkin 150 kahdella kaarroksella. Loppuun purkissa loput ruuasta.

Vapulle koiranmakkaraa joka askeleelle ja sekosin laskemisessa jossain vaiheessa. Vähän lyhyempi kuin Hipan jälki. Yksi kaarros vasemmalle.

Tuuli aika kovasti ja siitä johtuen koirat ajautui jäljeltä välillä hieman sivuun.

Vappu jäljesti taas rauhallisella tempolla. Kerran nosti päätä, kun Marjon kanssa höpötettiin. Nii-in, pitäis keskittyä koiran tekemiseen, eikä höpötellä muita juttuja! Ihan ok ajoi, vaikkakin tuppasi taas jättämään vasemman askeleen syömättä. Kaarros meni myös hienosti. Lopussa oli koiralle pussissa loput koiranmakkarat ja siitä koira maahan syömään.

Hippa lopuksi. Alussa herkkukasa ja sitten vaihtelevasti 3 herkkuaskelta ja 10 tyhjää jne. Tyhjillä edelleen meinaa rynniä, mutta jos annat pakotteen, koira pysähtyy ihmettelemään. Välillä oli vinossa jälkeen nähden makupaloja syödessään. Lopussa oli parit kaarrokset, herkuilla vahvistettu, joista suoriutui hienosti.

Hyvin koirat teki hommansa tänään ja siitä palkinnoksi pääsivät Keravajärvelle uimaan. Ja kukas se uikaan kaikista eniten. Vappu prinsessa veti sellaista kroolia, että oksat pois! Kepit kyllä tuppasi jäämään veteen. No, meillähän on tuo noutoliikkeen opetus vasta alkutekijöissään...
Ja Hippa piehtaroi rantahiekassa sydämensä kyllyydestä. Joku siivosi jo sen patjalta kilon hiekkaa ja lisää varmasti tulee, kun turkki kuivuu....ihkua....
Pääasia, että koiruuksilla oli kivaa. Välillä ottivat kisaa ja juoksivat pitkin rantaa ja metsikköä aivan täysillä. Mukavaa katseltavaa.

Ja minä tollo....kun pääsin kotipihalle, huomasin, että hihnat oli jääneet rantsuun. Ja ei siinä muu auttanut, kuin ajaa takaisin. Hieman oli sit käyrä korkeella, ihan vähän vaan....