Tämän illan jumppa peruuntui.  Ja koska ilma oli pitkästä aikaa mukavan aurinkoinen lähdettiin Hipan kanssa "läskinsulatuslenkille". Jukka lähti Vapun kanssa peltolenkille.

Katja ja Tarja olivat tulossa peltojäljelle. Ehdin sopivasti juuri Hipan kanssa kotiin, kun tytskät saapuivat pihaan.
Otin siinä sitten Vapunkin pihalle, että päästiin testaamaan "ei saa hyppiä"-treeniä. Aika hyvin tuo meni tytölle jakeluun, kun Katja kerran teki selväksi, ettei saa hyppiä!

Tein Hipalle jäljen. Ihan sellaisen motivaatiojäljen vaan. Askelia reilu 200 ja yksi piikki. Alun jätin taas tyhjäksi ja kymmenen askeleen jälkeen oli vasta makupaloja.
Hyvin Hippa lähti taas tyhjältä ajamaan. Oikein hienosti meni aloitus. Piikkikin onnistui tällä kertaa vallan mainiosti. Hieman ennen loppua alkoi hölmöilemään, mutta jatkoi sitten taas loppuun asti ihan hyvin. Hieman Tarjan & co eilinen jälki makupaloineen vei lopussa hakoteille, mutta lopulta löysi ruokapurkin. Tämä oli oikein hyvä tällä kertaa.

Vapun tulehduskin näyttää hellittävän. Ainakin jos ihon punoitus jotain kertoo! Jo eilen illalla huomasi eron. Punoitusta oli tuskin lainkaan. Hyvä,hyvä! Täytyy vaan olla tarkkana sen kanssa tuolla ulkona. Se kun niin mielellään istuskelee ja tuumailee tai sitten makoilee maassa.

Vappu ylettyy nykyään pöydille....tänään oli ottanut kannettavasta keittiön pöydältä hiiren sekä virtapiuhan irti. Hiirtä oli maisteltu, mutta hyvin toimii vielä. Pakastimen päällinen oli myös tyhjennetty tavarasta ja tutkailtu. Joukossa mm. digikamera. Onneksi oli vielä ehjä.
Olen muutaman kerran yllättänyt sen nousemasta tiskipöydälle havittelemaan turpoamassa olevaa ruokaansa. Olen kyllä äänelläni tehnyt selväksi, ettei se ole sallittua. Saa nähdä, milloin joudutaan ottamaan käyttöön "kuolleiden karvojen pois nyppiminen", jos ei ala menemään asia perille.

Ihmeen sisäsiisti se jo on. Yhdet pissat on tehnyt sisälle työpäivän aikana.