Eilen vietimme 200-vuotisjuhlia meillä täällä kotona. Isäni täytti 70 vuotta pari päivää sitten, siskoni mies täytti toukokuussa 50 vuotta ja minä sekä kaksoisveljeni täytämme lokakuussa 40 vuotta. Päätimme pitää yhdet juhlat kerralla koko perheelle ja vietimme niitä siis eilen.
Meitä oli yhteensä 14 henkeä.

Skål på den saken!
696230.jpg

Keli ei todellakaan suosinut! Vettä tuli lähes koko ajan, joten pihalle ei ollut mitään asiaa. Onneksi oli sen verran lämmin, että tarkeni istua takapihan katetulla terassilla.

Vähän etukäteen jännitin, miten Vappu tästä ruljanssista suoriutuu, mutta jännitys osoittautui turhaksi. Vappu oli todella vieraskorea. Ei esim. iskenyt kiinni kenenkään nilkkaan... Oli oikein nätisti. Ja täytyy kyllä sanoa, että tällä tytöllä on hermorakenne kunnossa. Se saattoi sammua yht'äkkiä jonnekin keskelle kaikkea hälinää. Se nukkui rauhassa, eikä antanut minkään sitä häiritä. Meillä esim. laulettiin välillä karaokea ja porukkaa kulki sisään ja ulos koko ajan. Ja koirat kulki kaiken hälinän keskellä kuin ei mitään. Täytyy sanoa, että olen ylpeä noista kahdesta karvaisesta!

696228.jpg
Karaokea lauletaan ja koirat seassa.

696227.jpg
7-kymppinen isäni. Ei uskoisi, että ikää on jo sen verran.

Kolmen maissa yöllä porukka alkoi hiipua. Veljeni perhe lähti kotiinsa (naapuriin) ja siskoni Espoosta jäi meille perheineen yöksi.

Vappu nukkuu nykyään meidän makkarissa. Olen laittanut kevythäkin sängyn viereen ja siellä Vappu tykkää nukkua. Muutaman kerran yössä sitä vielä joutuu ulkona käyttämään. Kun tullaan sisälle, laitan Vapun taas häkkiin ja pääsen itse jatkamaan unia. Vähän se alussa siellä aina kitisee, mutta rauhoittuu sitten.

Vappu täyttää tänään 9 vkoa.