Tulipas nukuttua.....Menin eilen nukkumaan jo puoli yhdentoista aikaan ja tänä aamuna nousin puoli yhdeksältä....hohhoijaa. Mukavaa nukkua joskus oikein kunnon yöunet!

Aamulenkin jälkeen aloin vaihtamaan orkideoille (perhoskämmeköille) "mullan". Ei sitä mullaksi kyllä voi kutsua. Sellaista puunkuoren palasta...Orkideayhdistyksen sivuilla kyllä mainittiin, että kasvualustaa ei ole tarvis vaihtaa kuin vain siinä tapauksessa, että juuret punkee ruukusta ulos tai vanha kasvualusta alkaa olla jo ihan "mujua". Noooooo, ainakin yhdestä ruukusta tuli juuri ulos. Toivottavasti nuo eivät nyt ottaneet itseensä! Inka vielä neuvoi, että kuolleet juuret kannattaa leikata pois - tein työtä käskettyä.429459.jpg
429456.jpg
Inka vois kommentoida onko nää yhtään sinne päin....?


Sain myös Tahtitassujen lehden tehtyä valmiiksi ja lähetettyä sen painoon. Materiaalia oli tällä kertaa yllin kyllin! Jäi jopa jotain yli seuraavaa lehteä varten.

Iltalenkille Hippa sai seuraa Murusta. Pojilla oli kivaa. Hippa sai välillä hepuleita ja juoksi hulluna ympäriinsä! Ja Murusta oli kivaa päästä taas "kissankikkarebaariin". Omistajasta ei niinkään....

Illalla innostuttiin laittamaan olkkari uuteen uskoon. Vaihdettiin kalusteiden paikkoja. Nyt näyttää niin tilavalta ja "uudelta". Hipsukin kierteli olkkaria ihmeissään silmät ymmyrkäisinä.

Huomenna on vapaapäivä! Ihanaa, jos taas nukkuis vähän pidempään....


429462.jpg

Näin kevätaikaan olen hulluna tulppaaneihin!