Vika kerta jälkikurssia tänään.
Vapun jälkihän ei ole sujunut viime aikoina kovin hyvin. Se ei ole keskittynyt ja homma on mennyt hieman säheltämisen puolelle.
Tänään sitten tehtiin pelkkä ruojajälki, ilman keppejä. Koira ollut ilman ruokaa eilisillasta lähtien. Jotain pientä, kuten piimää saanut ja jonkun pienen luun. Mutta eilisilta ja tämä aamu ruuatta.

Tein jäljen itse ja noin 10 askeleen välein koiranmakkarapalasia vaihdellen 3-5 askeleelle. Jäljen loppuun jemmasin ruokakipon. Askeleita vajaa 400, kaiketi.....
Jälki vanheni reilun tunnin. Ja sitten ajamaan.

Jana meni hienosti! Ja koira teki nyt keskittyneesti töitä. Välillä meni sivuun jäljeltä (tuuli oli aikamoinen ja keli kostea, joten ei ihmekään), mutta palasi pian takaisin. Nyt oli tekemisen meininki! Nenä tuhisi ja homma toimi! Jes,jes,jes! Ja ruokapalkka lopussa oli ihan superia!

Näitä nyt jatketaan jonkin aikaa. Sitten aletaan laittaa yksi keppi jäljen loppuun ja siitä ruokapalkka ja lisätään keppejä vähitellen.

Kiitos Vappuli, pelastit mun viikonlopun!

Ja Tiinasta ja Mantasta sen verran, että Katja-ope teki niille aikamoisen kisajäljen. (huoh.....) Ja Manta suoritti sen leikiten, kaikki kepit nousi ja silleen......että hieno ja hyvä tytöt!!!!!