Tullessani tänään töistä kotiin oven avatessani tajusin heti, mitä olin unohtanut aamulla tehdä - laittaa vessan oven kiinni!!!
Vappu oli levitellyt meikkejä, kosteusvoidetta ym mukavaa pitkin kämppää...Oli sitten kokeillut oikein tassuunsa huulipunalla, että onko sävy hänelle sopiva. Taitaa myös puberteetti jo vaivata, kun peitevoidekin oli otettu käyttöön. Sitä oli kyllä lähinnä käytetty oman pedin meikkaamiseen.
Myös ripsentaivuttimet oli otettu esille.

Siivosin kiireesti isoimmat sotkut ja sitten eläinlääkäriin. Huomasin viime viikolla, että Vapulla on punaista ihottumaa pimpsan ympärillä. Viikonlopun aikana se selkeästi paheni ja päätin viedä sen lääkäriin. Lääkäri totesi, että siellä on nyt paha tulehdus. Varmaan osasyyllisenä Vapun tarhassa oleilu. Maa on ollut kosteaa ja se on varmaan siellä makoillut. Ei sitten näköjään mene kuivaan koppiinsa. Yleensä olen nähnyt sen Hipan kanssa kopin katolla tai sitten maassa. Olisi hälytyskellojen pitänyt soida jo paljon aiemmin.....narttukoira ja pentu, kylmä ja kostea maa. Hyvä minä!!! Kyllä nyt ketuttaa. Lekuri määräsi Fusiderm geeliä ja antoi vielä antiseptista shampoota matkaan, jolla Vapun lenkin jälkeen pesin. Nyt sitten rasvaillaan tytön perää kolmesti päivässä, kunnes alkaa punotus ja turvotus hellittää. Voi meidän pientä prinsessaa.....