Oli arvosana eilisen jälkikurssin jälkeen sekä koiralle, että ohjaajalle :). Kiitos opettaja Katja.
Tein Vapulle ilmaisujäljen, hieman vajaa 300 askelta ja 7 keppiä.
Otettiin lyhyt janaharjoituskin siinä samassa, josta Vappu suoriutui loistavasti!
Koira jäljesti maltilla, eikä ryntäillyt keppien jälkeen eteenpäin. Joka kepillä olin skarppina, että sain koiran käskettyä maahan ja hyvin se menikin. Vikalla kepillä ehti tarjota jo itse maahanmenoa! Joka kepiltä palkkasin pikku purkilla koiranmakkaraa. Hyvä Vappu! Olin todella tytyväinen koiraan sekä itseeni. Tällä kertaa osasin tehdä suoran jäljen, enkä mitään ympyränmuotoista, kuten viimeksi....
Nyt vaan paljon toistoja alle, niin eiköhän nuo ilmaisut ala sujumaan. Seuraavaksi paneudutaankin sitten janoihin.

Tuli sitten nähtyä sekin, kuinka koiraa palkataan kepeiltä maksalaatikolla  LUSIKALLA SYÖTTÄMÄLLÄ!!! Mutta meillä on kurssilla niin hienot prinsessat ja prinssit, että ne ansaitsee kaiken ylimääräisen luksuksen ;).

Tottiksessa jauhetaan taas sivulla istumista.....niin, kyllä vaan! Mun täytyis oikeessti nyt ryhdistäytyä tässä asiassa ja hoitaa homma kuntoon. Ketuttaa koiran puolesta, kun emäntä sählää. Kontakti Vapulla edelleen pitää - kaikesta huolimatta. Maanantaina ja tänään tottisteltiin ja ensi viikolla jatketaan. Täytyy varmaan treenata viikonloppuna kotonakin ja yllättää Heidi! (hys,hys...)