Olen alkanut nyt huomaamaan, että Vapun "vinolantioisuus" on alkanut vaikuttamaan koiraan. Hieroessani sen selän, se aristelee tiettyä kohtaa ja viikonlopun aikana lenkeillä olen huomannut, ettei se aina laske painoa oikealle takajalalle, vaan pitää sitä ikäänkuin ylhäällä, lepuuttaa.
*Muoks* Seurasin tänään lenkillä koiran liikkeitä sekä myös kotona. Taitaa olla Vappu kolauttanut takajalkansa jossain - tuskin tuo vaiva tuosta lantiosta kuitenkaan johtuu. Nyt sitten lenkitellään hissuksiin ja seurataan koipea. Joka tapauksessa akupunktioon mennään, koska lihasjumeja sillä on.
Ensi maanantaille on varattu aika Christel Boylle, joka Hipan kohdalla sai ainakin ihmeitä aikaan. Toivotaan, että Vappu myös saa avun hoidosta!

Ja nyt sitten myös loppuu koirien tarhasta sinkoilu! Eihän se voi tehdä koirille hyvää, että ne kylmiltään ampaisee kuin tykin suusta tarhasta pois päästessään. Jatkossa makupalalla koirat ulos tarhasta ja Vappu hihnaan. Loppuu se sinkoilu! Kyllä sitä ihminen voi olla ajattelematon.....