Tänään siis Vapun kanssa Hyvinkäällä BH-kokeessa. Koirakoita oli alunperin ilmoitettu 19, mutta kolme koirakkoa oli jäänyt pois. Ja onneksi kokeessa oli kaksi tuomaria, Seppo Hursti ja Aki Saari.
Saari tuomaroi meidät. Vapun kanssa suoritimme numerolla 6.

1866100.jpg
Ensin ilmottaudutaan

Vappu oli ensin paikallaolossa. Kenttä oli aikamoinen heinäpelto. Heinäkasoja siellä täällä ja todella muhkuraista. Vapun nenä kävi maassa useaan otteeseen viedessäni sitä paikallaoloon. Jäi sinne kuitenkin ihan hienosti.

1866106.jpg
Paikallaoloon jättö

Vappu kuulema haisteli maata ja lopulta oli mennyt niin matalaksi maahan, että tuskin sitä oli huomannut.....no höh, mitä sitten....  :)

Seuraamisessa oli ajoittain väljyyttä ja poikitusta. Niin, Heidi kuristaa mut, kun näkee meidän videon....
Vappu innostui
myös juoksuosuuksissa hieman hypppimään :)

1866108.jpg

1866107.jpg

Istumaan jäämisessä tarkoituksella hidastin käyntiä käskyn antaessani. Näin varmistin sen, että koira tekee liikkeen oikein. Siksi saimmekin siitä liikkeestä vain tyydyttävän.

1866102.jpg

Maahanmeno ja luoksetulo meni hienosti! Vappu tuli vauhdilla ja suoraan eteen. Sivulle siirtyminenkin oli oikein mallikelpoinen suoritus.

1866105.jpg

1866103.jpg

Vappu oli koko suorituksen ajan hyvässä vireessä. Ei väsähtänyt missään vaiheessa.
Mitä nyt kontakti katkesi muutamassa kohtaa ja haisteltiin maata.
Mutta onhan se vielä nuori koira. Ja nyt alkaa se kunnon harjoittelu ja viilaaminen :)

Kaupunkiosuus tehtiin rautatieasemalla. Tuomarina oli nyt Seppo Hursti.
Mentiin mm. aseman odotustilaan sisään ja käveltiin sen läpi. Kaikki varmasti huomasi, kun me tulimme sisään - vauhdikkaasti ja neliveto päällä. Vappu ei reagoinut mihinkään häiriöön. Se oli niin taivaissa kaikissa ihanista uusista hajuista, että millään mulla ei ollut merkitystä. Meidän maalainen :)

Eli B-osuuskin läpi ja sitä myöten koko bh! Jes, hyvä me!