Nyt on Hipan ura kaverikoirana alkanut! Kävimme eilen ekaa kertaa kaverikoiraporukassa vanhusten palvelukodissa. Jakaannuimme kahteen ryhmään ( 5 koirakkoa / ryhmä) ja osa meni toiselle osastolle ja toinen porukka toiseen. Puolen tunnin päästä vaihdettin.

Kun tulimme parkkikselle Hippa aloitti taas perinteisen "jodlaamisen". Ryhmän vetäjäkin meitä vähän pitkään katsoi ja varmaan tuumi, että tuon jodlaavan koiran kanssa tästä ei tule yhtään mitään.....mutta minäpä tunnen oman koirani ja lohduttelin vetäjää, että tämä on ihan normaalia Hipan käytöstä. Sen täytyy purkaa paineet jotenkin ja tämä on sen tapa. (taisin siinä vähän lohdutella itseänikin - tuleeko tästä oikeesti yhtään mitään?!?!?)

Kun Hippa siinä pihassa sai muutamaa koiraa nuuhkaista ja katseli hetken ympärilleen, se rauhoittui. Siinä vaiheessa kun mentiin taloon sisään, ei jodlauksesta ollut enää tietoakaan!

Siitä sitten vanhuksiin tutustumaan. Hippa käyttäytyi kuin herrasmies. Heilutteli häntäänsä kaikille ja lipaisikin osaa vanhuksia. Tästä kyllä muistin heitä "varoittaa", että se saattaa lipaista :). Eipä tuo näyttänyt vanhuksia haittaavan - päin vastoin!

Muutaman kerran Hippa antoi ääninäytteen, mutta hyvin hienon sellaisen. Sekin lähinnä aiheutti vain ihastusta.

Siinä me kierreltiin asiakkaidemme luona ja juttelimme. Monella heistä oli ollut koira aina elämässä mukana. Ja nyt olivat varmaan tosi iloisia, kun saivat koiria paijata ja heille jutella.

Hippa yllätti taas kerran emäntänsä positiivisesti. Se hoiti hommansa kunnialla ja oli niinkuin aina olisi tehnyt tuota hommaa.

Kuukauden päästä mennään taas!