Vappu istuskelee päivisin keittiön pöydällä maisemia katsellen. Silloin kun muulta tuhoamiseltaan ennättää....

Eilen se oli päässyt makuuhuoneeseemme ja löytänyt seinähyllyltä kaikkea kivaa askarreltavaa. Parit koristenuket oli suolistettu(?) - kivat hiekkamössöt pitkin sänkyä. Myös käsirasvaan oli pitänyt tutustua paremmin.  Mustekynien sisustaa oli pitänyt tutkia tarkemmin. Ja sängyssä!?!

Olohuoneessa oli keksitty, että sohvalta pääsee kivasti strereoiden päälle katsomaan, mitä sieltä löytyy.  No siellähän oli pari cd-levyä, jotka oli kiva laittaa palasiksi.

Tätä tuhoamisvimmaa on kestänyt jo jonkin aikaa. Mitään suurempaa ei ole tuhottu (vielä!...), mutta kamala sotku joka päivä, kun tulee kotiin. Huoh....

***********************************************************

Eilen kävimme perinteisellä kimppalenkillä Tattarisuolla. Aloitimme Heidin kanssa tottistreenillä ennen lenkkiä. Harjoitukset videoimme. Tarkoitus oli katsoakin videot samantien, mutta joku pöljä!!! unohti tarvittavat piuhat kotiin.

Vapun kanssa kokeilimme seisomaan jäämistä pallon avulla ekaa kertaa. Ja sehän alkoi sujumaan jo ihan hienosti! Tätä harjoitellaan nyt jatkossakin.

Muuten teimme samoja juttuja kuin tähänkin asti. Keskiviikkona taas jatketaan.

Minäkin tajusin lenkkiä varten ottaa "hiihtovyön" mukaan. Vappu oli valjaissa. Olipas mukava lenkki, kun ei kädet venyneet puolta metriä. Välillä Vapun vaan täytyi käydä moikkaamassa lenkkikavereita ja lenkistä ei meinannut tulla mitään...