Hipan ja Rosan esitykset Kuopiossa synttärijuhlilla takana.
Juhlapaikalla huomasimme, että korotettu lava olikin odotettua pienempi, n. 4x2 m. Heh hee....Siinä tilassa ei ison koiran kanssa kamalasti pyörähdellä. Täytyi siis miettiä kuvioita uusiksi. Tainakin joutui karsimaan Rosan hyppyjä. Lavan pinta oli myös jonkin verran liukas. Normaalisti koiratassikilpailuissa ja demoissa lattia on matoitettu, jotta koiran tassut pitäisivät alustalla, mutta tällaisissa tilaisuuksissa siihen harvoin on mahdollisuutta. Täytyy siis aina toimia olosuhteiden mukaan.

380927.jpg
Taina ja Rosa esittämässä kappaletta Lentoon, Jore Marjaranta

Hipan kanssa esitimme Geri Haliwelin It's raining men. Siksi tuo sateenvarjo vilahtelee kuvissa ;)

380930.jpg
Tässä kuvassa näkee aika hyvin lavan koon. Hippa jalkojen välissä peruuttamassa.

Esityksemme ei mennyt lainkaan suunnitelmien mukaan. Hippa ei osannut oikein liikkua pienessä tilassa. Onhan se tottunut treeneissä, että esim. pyörähdykset sivulla tehdään samaan aikaan, kun kävellään eteenpäin. Nyt kun otti muutaman askeleen oli jo lavan reunalla. Täytyi siis yrittää esiintyä aika lailla paikallaan. Se oli Hipalle ihan uutta ja sen kyllä huomasi :)
Toki nuo takaperin minun kiertämiset sopivat siihen tilaan vallan mainiosti, mutta ei sitä liikettä voinut koko ajan toistaa. Välillä Hippa huomasi tutun naaman yleisön joukosta ja oli melkein menossa jo tuttua tervehtimään. Yleisö oli ihan lavan lähellä.

380928.jpg
Hipalla ilme "Hannele on tuolla!! Tahtoo sinne!" Korvat luimussa ja häntä huiskuttaa tuhatta ja sataa.

Saimme esityksen joten kuten läpi. Yleisöllä taisi kuitenkin olla ihan hauskaa - ilmeistä päätellen....Hauskaa oli myös Hipalla. Se oli aivan vallaton. Pääasia, että ihmisille välittyi esityksistämme yhdessä tekemisen ilo! Olisihan se kuitenkin ollut mukava näyttää, mitä kaikkea me "oikeesti" osataan.

380929.jpg
Tässä peruutusta. Hippa ei oikein ole mukana...tökkii mua naamallaan...
Kaikki kuvat ottanut ehkä Maarit?