Siis voi räkä! Mä kirjoitin jo kammopitkän vuodatuksen tänne ja sit tää mokoma jumittaa ja kaikki hukkuu jonnekin...great!!!!

Aloitamme siis alusta...

Vapun kanssa koko viikko harjoiteltu perusasentoa. Tänään oli tarkoitus mennä Heidille näyttämään, että ollaanko sitä opittu mitään. No ei menty. Treenit peruttiin, kun keli oli aika mielenkiintoinen...

Lenkillä sitten käytiin Vapun kanssa parkkiksella ottamassa piení sessio. Vappu on aika hauska. Kun kävelemme parkkipaikan ohi, se pyrkii kovasti parkkikselle. Tänään päästin sen hihnasta irti parkkiksen kohdalla ja koira säntää samantien täpinöissään sinne.

Otin muutaman kerran koiran sivulle ja se tulikin aika hyvin oikealle paikalle. Muutaman kerran pistin koiran ensin istumaan ja sitten siirryin itse sen sivulle. Vappu on alkanut näissä liikkeissä piippaamaan. Ja siitä en kyllä välitä yhtään! Yksi piippaaja tässä laumassa riittäisi kyllä! Olenkin alkanut komentamaan sitä tuosta piippaamisesta. Ja aika hyvin se sen muistaakin  - hetkeksi, kunnes alkaa taas. Luulen ja uskon kuitenkin, että kun tämä liike alkaa olemaan koiralle selvä, se lakkaa tuon piipityksen.

Otin taas lennosta istumisia, maahanmenoja ja seisomisia. Nyt Vappu jäi seisomaan pelkällä käskyllä, ilman käsimerkkiä! Maahanmenossa meinaa kyynärät jäädä ylös. Ja vasta tokalla käskyllä menee kunnolla maahan. (kyttää palloa...)
Maahanmenoja olen alkanut lenkeillä ottamaan kaukokäskyinä ja Vappu suoriutuu niistä hienosti!

Muutama luoksetulo otettiin myös - täydellinen!! Vauhti aivan mieletön ja pysähdys eteen ilman törmäystä. Lopuksi taas eteenmeno.

1257339.jpg
Tällaisen kuvan löysin arkistoistani. Hellyttävä.....