Oli  taas aika metsäjäljen.
Keli oli tänään aika märkä ja lämmin.
Tein taas "kimurantin"  jäljen, about 450 askelta ja noin 160 askeleen kohdalle jemmasin pallon. Ja tietysti myös loppuun pallo. Sinne tänne nakkelin naturalia. Merkkasin jäljen taas pelkillä pyykkipojilla. Muutamaan kohtaan laitoin kunnon merkit, esim. välissä olevaan pallopalkkaan, että tiedän varautua.

Jälki vanheni vajaa puoli tuntia.
Jana meni taas oikein hyvin. Lähetin koiran aika läheltä. Hyvin se otti heti oikean suunnan ja ryhtyi hommiin. Muutamassa kohtaa se taas sohlasi. Pysyin sen aikaa paikallani, että koira löysi jutun juonen ja sitten perään.
Voi sitä riemua, kun jäljeltä löytyi pallo! Heti Vappu sen bongasi. Mietin kyllä, että mitenkähän tässä käy, kun se saa pallon kesken jäljen. Että malttaako enää jatkaa ollenkaan ja jääkö vaan kyttäämään palloa. Mutta vielä mitä! Leikin vain hetken pallolla ja otin sen pois. Sanoin "jälki" pariin kertaan ja sitten koira jatkoi hommia. Hyvä,hyvä!
Vähän liikaa oli minusta vauhtia ja pientä sähläystä aina välillä. Mutta kokonaisuuteen olen oikein tyytyväinen. Suoriutui paremmin, kuin viimeksi. Pallo lopussa palkaksi ja se oli siinä.

Ensi kerralla taidan ottaa muutaman kepin matkan varrelle. Vappu bongasi Marjon maahan heittämän kepin auton vierestä ja oli ihan tohkeissaan sitä minulle tuomassa ennen jäljestyksen aloittamista. Ihan kuin ilmoittaakseen, että näitähän me mennään etsimään!