Tänään Mäntsälässä AVO-luokan avaus. Tuomarina toimi Harri Laisi.

Hippa oli energisellä tuulella odottaessamme vuoroamme. Välillä kiljahteli tai sitten vain muuten piippasi. Mutta ei kuitenkaan häiritsevästi. Sitä "perusjutustelua".

Paikallaolosta saimme 9. Tuomari sanoi, että levottomuudesta rokotti yhden pisteen. Hippa oli lepuuttanut päätään tassujen päällä, sitten taas nostanut pään ylös, haistellut maata ja keksinyt muuta askaretta. Pysyi kuitenkin paikallaan!

Seuraamisessa otti välillä turhan paljon etäisyyttä minuun. Tuli kuitenkin reippaasti ja innolla mukana koko ajan. Viimeinen perusasento teki tiukkaa. Täytyi vähän avittaa...
Tästä liikkeestä 8.

Maahanmeno 10.

Luoksetulo 7,5. Oli osaltaan minun syytäni. Liikkeenohjaaja ei opastanut miten liikkeestä pysäytetään. Kun käännyin koiraan päin ja piti alkaa kutsumaan, meni jotenkin pasmat sekaisin ja sitten huomasinkin pysäytysmerkin kehän laidassa. Koira ehti tulla jonkun matkaa merkin ohi, ennen kuin tajusin, että se olisi pitänyt pysäyttää merkillä.

Seisominen 7. Tämä on ollut meidän vaikein liike. Nytkin Hippa hiippaili muutaman askeleen perääni ja kun ohitin koiran ja menin sen taakse, se kääntyi ja tuli minua vastaan.

Noutaminen 0 !!!! Hippa ehti varastaa ennen kuin liikkeenohjaaja antoi luvan. Kapula oli mielestäni kuitenkin jo maassa, kun koira lähti. Hipan nouto oli paras näkemäni tähän asti, joten tuo nolla ei siinä mielessä haittaa. Se oli HUIPPUsuoritus!

Kauko-ohjaus 10. Se meni todella nappiin!

Hyppy 10.
Kokonaisvaikutus 9.

Lopputulos 158,5p ja II-tulos. Harmillisesti siis jäätiin 1,5 pisteen päähän 1-tuloksesta.
Loppusijoitus 4/11.

Olen kuitenkin tyytyväinen suoritukseemme. Hippa oli innokas koko ajan ja kaveritkin sanoivat, että työskentelymme oli mukavaa katseltavaa. Minäkin osasin ottaa rennosti ja kehua koiraa liikkeiden jälkeen.
Kehästä poistuessamme Hippa pääsi taas suoraan syömään.

Seuraava koitos on Janakkalassa 17.2