Eilen oli otettava tanssitreenit, kun "keikka" uhkaavasti lähestyy. Pakkasta noin 5 astetta. Treenipaikkana valaistu parkkipaikka. Joku olisi varmaan voinut ihmetellä, että mitä tuo ihminen tekee koiran kanssa pakkasessa, auton ovet auki ja musiikki täysillä....Ja tähän vielä lisättynä auki oleva sateenvarjo, heh,hee.

Auton stereot huutamaan ja eikun joraamaan.
Hippa oli paikoin sitä mieltä että ei vois vähempää kiinnostaa. Tietyt liikkeet se teki ihan innolla, mutta joissain kohti jäi tuumimaan, että viittiskö.

Takaperin minun ympäri pyöriminen sujuu Hipalta jo ihan hienosti. Liikkeen opetteluun meni vajaa kaksi viikkoa! Tuo liike täytyy ujuttaa pariin kohtaan esityksessämme. On se sen verran näyttävä.
Muita liikkeitämme ohjelmassa ovat molemmilla sivuilla pyöriminen, seuraaminen peruuttaen, pujottelut jalkojen välistä (useampi variaatio), Hippa pakittaa edessäni poispäin minusta. Yleensä se lopettaa tuon liikkeen omasta valinnastaan "leikkiinkutsuasentoon". Mikä näyttääkin aika hauskalta.
Hippa seuraa oikealla puolella, Hippa kulkee jalkojeni välissä eteen ja taakse. Kuin myös juoksee jalkojeni välistä sitä kutsuttaessa.
Kaukokäskyt istu ja maahan. Ja liikkestä seisomaan jääminen. Tämä tehdään ennen pakitus liikettä. Saan koiran valmiiksi jäämään minusta kauemmaksi.
Tarkoitus olisi vielä pyytää Hippaa noutamaan sateenvarjo ja kulkemaan se suussa vierelläni. Tosin tämä liike voi matkalla muuttua "tapetaan sateenvarjo"-liikkeeksi ;)

Katsotaan mitä lauantaina tapahtuu. Kaikkihan on mahdollista. Pääasiahan kuitenkin on ihmisten viihdyttäminen. Nyt ei olla kisoissa ja pienet extempore-kuviot tuovat vain oman suolansa esitykseen.