Tänään oli aika testata, miten tauko jäljestämisessä on vaikuttanut. Kävin ensin Vapun kanssa lenkillä ja kotiin päästyä ehdin juuri pilkkomaan veriletut, kun Katja jo ajoi Demonin  kanssa pihaan.

Ensin otettiin taas "ei saa hyppiä"-harjoitus. Meni oikein hyvin. Kerran Vappu ehti hypähtää Katjaa vastaan sivusta. Katja torui ja kehui sitten heti, kun Vappu istui nätisti hänen eteen.

Vein Vapun sisälle ja lähdimme tekemään pellolle jälkeä. Vappu jäi sisään taas huutamaan kuin syötävä....

Olin ehtinyt askeliin 30, kun yht'äkkiä sivusilmällä huomaan, että jokin kiitää pellolle tuhatta ja sataa. No Vappuhan se sieltä juoksee täysillä minun luo! Oli sitten hyppinyt ovea vasten ja saanut oven auki. Hohhoijaa....
Vein sen autoon odottamaan. Siellä kun se on tottunut jo olemaan ja olikin sitten ihan rauhassa. Taidan jatkossakin pistää sen autoon kun lähden jälkeä tekemään.

Tein jäljen loppuun n. 45 askelta ja hain koiran. Vappu oli aika täpinöissään. Rauhoittelin sitä hetken ja sitten jäljelle. Alussa oli taas makupaloja ( verilettuja vitonen) ja sitten kanta/päkiä. Tyttö ajoi aika vauhdikkaasti ja minulla olikin kova piteleminen. En paljon löysiä pystynyt antamaan. Kerran nosti päätään, kun kuuli auton tiellä. Muuten ajoi tosi hyvin!. Ei kyllä jäljestänyt kertaakaan silmillään. Nenä tuhisi ja viisti maata! Lopussa Katja otti liinan, että minä pääsin seuraamaan Vapun nenän käyttöä. Ja hyvältähän se näytti!
Lopussa oli taas kasa verilettuja. Annoin koiran hetken syödä ja irrotin liinan. Sitten pallo esiin. Ei tarvinnut kuin vilauttaa palloa, niin Vappu oli jo pallon lumoissa. Sitten leikit kahden pallon kanssa.

*Muoks. 25.9*
Vapulla on alkanut hampaat vaihtumaan.
Palloilla leikkiessä pallot värjääntyy kummasti punaiseksi. Mitään revittelyleikkejä ei nyt harrasteta lainkaan.
Eilen illalla Vappu makoili eteisen matolla. Ohikulkiessani ihmettelin, että mikä siinä sen vieressä oikeen on. No siinähän oli irronnut takahammas!

Ekaa kertaa kuulin Vapun myös rähjäävän luusta Hipalle. Tuli oikein kunnon kiroilua! Ja Hippa-poika oli ihmeissään. Poistui nöyränä poikana takavasemmalle....