Tänään töiden jälkeen oli taas kiire Flexi-bariin. Se kun alkaa jo puoli kuusi. Jukka lenkitti koirat, joten minä sain rauhassa valmistautua jumppaan.
Selkälihasliikkeet oli taas yhtä tuskaa. Ei taida olla selkä kunnossa. Onneksi pääsen hierojalle torstaina. Hän ainakin saa selkäni kuntoon - nimim. kokemusta on!

Heti jumpasta tultuani otin treenisession keittiössä Vapun kanssa. Kotiläksynähän meillä oli tuo sivulla takaperin seuraaminen. Nyt homma luisti ihan eri lailla kuin Heidillä maanantaina. Käskytin Vappua ensin sivu-käskyllä ja avitin nakilla. Eikä aikaakaan kun koira peruutti kanssani jo seuraa-käskyllä. Tämä kaikki tehtiin ihan seinän vieressä, ettei koira pääse kiertämään /mene vinoon.
Hippa oli sen aikaa portin takana ja sille otin siinä samalla kaukokäskyjä. Kätevästi sain opetettua sille seisomisen, kun komensin sen ensin maahan ja siitä seiso-käsky.Hippa makasi aivan portin edessä ja siitä sitten joutui nousemaan niiltä sijoiltaan ylös. Ei päässyt etenemään, kun portti esti, heh.

Treenisession jälkeen olikin taas aika Hipan lääkepiikin. Jukka taas rapsutteli sitä ja minä tuikkasin piikin sen niskanahkaan. Koiralla vain vähän selkä nytkähteli, mutta ei ollut taas tietääkseenkään pistoksesta. Vielä viimeinen piikki olisi viikon päästä. Hippa ei enää ole ontunut. Pientä jäykkyyttä kuitenkin huomaan, jos se on liikkunut enempi. Sitähän en tiedä, millaista rallia ne Vapun kanssa harrastaa tarhassa päivisin. Maltetaan nyt vielä ottaa rauhassa, ettei tule takapakkia.