Hippa pääsi tänään piiiiitkästä aikaa potkukelkkailemaan - ja huutokin oli taas sen mukaista, meidän hermoheikko Hippis Silmänisku.
Seuraan liittyi Heli tollerinarttunsa Röllin kanssa. Ja juu....vauhtia piisasi ihan kiitettävästi! Täytyy oikein ihmetellä kuinka Hippa jaksoi niin pitkään juosta. Eikä se edes heittäytynyt kelkan eteen piehtaroimaan kuten aikasempina vuosina. Koirilla oli selvästi kisa päällä, kumpi pääsee juoksemaan edellä, huh huh. Vähän kyllä pelotti. Mutta hyvin se meni. Välillä kipinät sinkoili jalaksista, kun kiviä osui kohdalle.
Juuri äsken Hipan venyttelin, ettei lihakset mene ihan juntturaan.

Vappu on ollut kolme työpäivää häkitettynä sisällä. Liikkuminen minimoitu sen jalan takia. Se kun vieläkin oireilee. Ei siis onnu, mutta kannattelee oik. takajalkaa. Ihmeen hyvin se on kestänyt sen ja lyhyet lenkitykset. Hieno tyttö. Rapsutus/kapsutus/mälväämiseen hain apteekista erityisshampoota, jolla sen pesin eilen. Ja nyt kyllä turkki kiiltää! Toivottavasti auttaa myös kutinaan tai mikä lie se nyt sitten onkaan, mikä tuon rapsutuksen aiheuttaa. Onko se hormonaalista, stressiä vai mitä? Iho sillä on aivan ehjä, eikä mitään ihottumaa näy missään....Ajattelin kysäistä asiaa eläinlääkäriltä, kun sinne maanantaina ollaan menossa. Harmittaa koiran puolesta tuo rapsutus ym. Ja enhän ole syöttänyt sille kuin vasta kolme litraa öljyä...

Su:na oli tarkoitus mennä kerhon järjestämään möllitokoon, mutta saa nyt nähdä. Toisaalta tekis varmaan hyvää tolle koiralle henkisesti päästä jonnekin askartelemaan...Ns. koe on parkkihallissa Match shown yhteydessä ja ajatus oli mennä hakemaan häiriötä ja katsoa, miten Vappu siihen suhtautuu. Mutta katsotaan nyt.