Kerhomme järjesti hakukokeen la:na. Ja sekä haku- että esineruutualueelle tarvittiin ihmistallaajien lisäksi koiratallaaja. Minä siis otin Vapun mukaan. Tarkoitukseni oli alunperin olla maalimiehenä kokeessa, mutta flunssa iski viikolla ja sillä yskimisellä ei ollut mitään asiaa siihen hommaan. Toimin sitten yleismies jantusena.
Oli muuten todella avartava kokemus olla metsässä mukana seuraamassa maasto-osuutta. Se oli eka kerta, kun pääsen mukaan katsomaan koirakoiden suorituksia metsään.
9-14 rupeama alkoikin sitten jo riittämään meikäläiselle. Kunto ei kuitenkaan ole vielä parhain mahdollinen. Loppupäivä sitten makoiltiinkin sohvalla ja YSKITTIIN!

Eilen kävin Vapun ja Hipan kanssa pitkästä aikaa kentällä.
Vapun kanssa vain leikimme kahden pallon leikkiä. Ja täytyy sanoa, että Vappu ei muuta näekään silloin, kun nuo pallot! Se on täysin innolla mukana touhussa. Hienoa kertakaikkiaan!

Hipalle otin tottisliikkeet. Onhan meillä koe viikon päästä. (maneesissa....)
Kentälle tullessamme sen vire ei ollut ollenkaan sitä mitä pitäisi. Ajattelinkin siinä sitten, että jos vaikka pallolla yrittäisi poikaa herätellä. Ja niin vain kävi, että Hippa heräsi!!! Siis meidän Hippa, joka ei ikinä ole ollut kiinnostunut mistään muusta kuin ruuasta. (vaikuttikohan se, kun Vappu oli ollut ensin kentällä pallon kanssa riekkumassa) Muutaman kerran heitin palloa ja sitten aloitimme treenin.
Kaikki liikkeet meni suht ok.  Seisomaan jäämisessä se ei kyllä pysähdy kuin seinään, vaan ottaa askeleen, kaksi perään. Paikallaan pysyi hyvin, kun kiersin taakse.

Estehypyssä se kaartaa aina sen verran sivuun, että voisi vallan hyvin esteen kiertää takaisin tullessa, mutta toistaiseksi ei sitä vielä koskaan ole tehnyt.

Noutokapulaa taas hieman saalistettiin ja takaisin tullessa vauhti hiipui. Otin uudestaan ja lähdin juoksemaan koirasta poispäin. Sitten olikin jo vauhtia.

Lyhyt treeni hyvällä palkalla. Tämä viikko sitten pidetään taas tylsää, että on koiralla intoa tarpeeksi kokeessa viikonloppuna.

Vapulle otin vielä toisen palloleikin Hipan treenin jälkeen.