Olimme Katjan kanssa koko eilisen päivän Hyvinkäällä Koskensalon Markon tottisseminaarissa. Paikalla oli myös 10 koirakkoa - Katja ja Demon mukaan lukien. Sekä tietysti meitä kuuntelijoita.

Päivä oli kovin antoisa, varsinkin kun Marko jutteli alussa, miten hän lähtee pennun kanssa töitä tekemään. Kyllä kynä sauhusi, kun kirjoitin kaikki hyvät vinkit ylös!

Erittäin opettavaista oli myös seurata, miten kunkin koirakon ongelmakohtiin tartuttiin. Yleensä konstit olivat hyvin yksinkertaisia....mutta kun me ihmiset teemme asioista niin vaikeita. Ja se tunne, kun koirakko onnistui ja oppi meni perille niin ohjaajalle kuin koirallekin. Mahtavaa! Monet aplodit kuultiin! Ihmiset saivat mukaansa keinot, millä jatkaa harjoittelua eteenpäin.

Kolmen maissa lähdettiin ajelemaan kotia päin.

Illlalla tein Vapulle parit jäljet pellolle. Muutaman suoran. Eka pidempi ja toinen lyhyempi ja lopussa enempi namppaa. Nyt pidin huolen,ettei koira ala jäljestää liian aikaisin. Vein sen jäljen alkuun ja siitä sitten hommiin. Hyvin meni taas!

Sitten vielä Hipalle pieni tottissessio. Istumaan jäämisiä sai hieman hinkata, kun koira meni aina maahan. Lopulta kuitenkin homma meni jakeluun.