Voi vinde näitä kelejä! Sais  toi aurinko alkaa jo enempi paistamaan ja lämmittämään. Kamalia pakkasia joka aamu. Ei oikeen innosta treenaamaankaan näillä keleillä (sarjassamme hyviä selityksiä;) ) Ei vaan. Tänä iltana olis tarkoitus mennä vetämään oikein kunnon tottistreeni.

Hipan kanssa oli suunnitteilla osallistua koiratanssikisoihin Janakkalassa 12.3, mutta sopivan musan löytäminen tökkii. Välillä joku biisi kuullostaa sen verran hyvältä, että sen tahtiin vois vaikka alkaa treenaamaankin, mutta sit hetken päästä se ei enää tunnukaan niin hyvältä. Äh, taitaa jäädä ne kisat väliin.
Pitäis uusia liikkeitäkin harjoitella. Viimeisin "temppu", minkä Hipalle opetin on tassun antaminen. Niin, kuullostaa  helpolta ja kaikki koirathan sen osaa, mutta ei meidän Hippa. Liikehän on älyttömän helppo opettaa, kun vaan viitsii nähdä vähän vaivaa. Mutta siinäpäs se onkin - että saa aikaiseksi edes aloittaa. Nyt olisi tarkoitus jalostaa liike heilutukseksi. Koira istuu ja minä jonkun matkan päässä siitä ja sit heilutetaan toisillemme. Eikös kuulostakin hienolta.....

Tilasin netistä Pienen koiratemppukirjan. Jos siitä saisi inspiraation alkaa harjoittelemaan noita temppuja enempikin.