Käytettiin koiria uimassa eilen. Vappu oli viikossa sisäistänyt uimisen taidon. Se ui jo todella tyylikkäästi! Koira, joka täyttää vasta 4 kk!!! Viimeksikin se kyllä jo ui, mutta vähemmän tyylikkäästi - tassut ilmaa huitoen. Mutta nyt mentiin tyylillä ja lujaa! Uskomaton tuo kakara!

Illalla taas pellolle jälkiharjoituksiin.
Hipalle tein pitkän suoran viidellä esineellä. Tarkoitus ottaa esineharjoituksia. Ja pah! Koira kyllä jäljesti rauhallisesti ja keskittyneesti, mutta esineistä ei ollut moinaskaan....Ajoin jäljen loppuun komentaen koiran maahan joka esineellä ja illan päätteksi nakkelin koiralle vielä esineitä pihanurmikolle ja komensin maahan. No kyllähän Hippa siellä esineet ilmaisi, kuten kepit jäljellä - otti esineen suuhun ja sitten meni maahan. No mistä se voi tietää, että pellolla esineitä EI oteta suuhun, vaan mennään maahan niin, että esine jää etujalkojen väliin....Noo, täytyy nyt miettiä tätä hommaa....

Vapulle taas kaksi suoraa. Nytkin jäljesti ihan hyvin, ei kuitenkaan niin keskittyneesti kuin viimeksi. Esim. lentokoneen lentäessä yli, täytyi sitä hetki ihmetellä. Ja välillä kuunteli Hipan konserttia tarhassa.

Vappu on nyt toista viikkoa ollut tarhassa (Hippa seuranaan tietty!) meidän työpäivän ajan, kun kelit ovat olleet näin hyvät. Onhan siinä eri lailla ihmettelemistä, kuin sisällä ollessa. Ja ennen kaikkea säästyy itse kämpän siivoamiselta ;)