Pitkästä aikaa viikonloppu, kun ei ollut mitään ohjelmaa....harvinaista....
Lauantaiaamuna lähdin Vapun kanssa kahdestaan lenkille. Oli juuri silloin tauko kaatosateesta. Keli vaikutti niin mukavalta, joten päätin tehdä Vapun kanssa pidemmän lenkin, ns. "läskinsulatuslenkin", jota Hipan kanssa kävellään.
Sadekin sitten alkoi uudestaan, mutta eipä tuo haitannut, kun oli sadevarusteet päällä.
Vappu jaksoi pitkän lenkin oikein hienosti. Se on kyllä niin liikkis, kun välillä aina innostui pyrähtelemään innostuksesta. Siitä selvästi näki, että se nautti olostaan!

Illalla alkoi jo aurinko paistamaan ja innostuimmekin laittamaan terassit talvikuntoon. Koirat oli touhussa mukana.

Tänä aamuna Hipalla oli lenkkitreffit tolleri Röllin kanssa. Kävelimme taas pitkän lenkin. Sitten Hippa tarhaan ja Vapun kanssa sienimetsään. Suppilovahveroita löytyikin aika lailla. Metsässä Vappu innostui taas pyrähtelemään ja sitten taas minun luo. Välillä istahti juuri sopivasti "sienimättään" päälle....

Kun olemme Vapun kanssa kahdestaan lenkillä, se ei koskaan jätä minua. On aina silmä kovana seuraamassa, missä emäntä menee. Mutta kun se pääsee Hipan kanssa lenkille, niin emäntä unohtuu mielestä sen siliän tien. Siellä juoksee koirat peräkanaa metsässä. Ihan sama, missä minä menen. 

Vappu täyttää ensi viikolla 5 kk ja on jo sisäsiisti! Viime viikolla ei enää ollut pissoja lattialla. Ainoastaan vesikuppia oli pariin kertaan tyhjennetty matolle. On se vaan hieno tyttö!

Tänään tulivat vanhempani Lahdesta kylään ja Vappu käytäytyi todella hienosti. Pihalla otti vieraat vastaan nätisti. Kerran hyppäsi äitiäni vasten, mutta lopetti heti kun komensin. Eikä sen jälkeen enää hyppinyt. Hippa oli kyllä vähän mustis, jos Vappua huomioitiin liikaa. Se tuli heti väliin tyrkylle.