Aamulla lähdettiin koirien kanssa taas uimaan. Sirpa tuli Maisa-corgin kanssa myös mukaan. Ja kylläpä oli tytöillä hauskaa keskenään. Leikistä ei meinannut tulla loppua ollenkaan. Ja Hippa-poika se vaan ui....Hieman hiekkaisia kyllä Vappu ja Maisa olivat, kun leikkivät hiekassa koko ajan.

Kun päästiin kotiin, tulikin jo Katja koiriensa kanssa taas peltojäljelle.
Hipalle tein tänään pitkän suoran kahdella esineellä. Laitoin pienet rasiat herkkuruokaa jäljelle ja esineet siihen päälle. Kun koira löysi purkin, käsky "maahan" ja siitä sitten palkka purkista. Hippa tuumasi ekan esineen jälkeen, että jaa, oliko tämä nyt jo tässä. "Jälki"-käskyllä lähti kuitenkin jatkamaan hommia. Vähän oli nenä korkealla alussa. Tokan esineen jälkeen selvästi paransi.

Katja jäi vielä meille hetkeksi. Hommien jälkeen pääsivät Gin ja Hippa kirmaamaan pihalle. Sen jälkeen oli Demonin ja Vapun vuoro.

685272.jpg
Mikä ihaileva katse Vapulla.

685273.jpg

Vapulle tein myös illalla jäljen. Nyt sille on tehty 10 jälkeä. Jukka piteli sitä sen aikaa, kun poljin jäljet ja kyllä oli koiralla hinku hommiin. Ei meinannut pysyä nahoissaan. Laitoin sen jäljelle taas vähän matkan päästä ja hyvin löysi itse jäljen alun. Hieno tyttö!

Kun Vappu on niin kova tarttumaan kaikkiin esineisiin ja pureskelee ja syö kaikkea, niin testasin sen Hipan vanhalla nouokapulalla. Heitin kapulan ja Vappu haki sen hienosti ja kanniskeli sitä ylpeänä.

Hipsu-kissasta Vappu on kovin innoissaan. Väillä vähän liikaakin. Onneksi Hipsu kouluttaa Vappua ja välillä tassut heiluu ja sähinä käy.

685274.jpg
Tässä ollaan taas koko porukka metsässä lenkillä. Ja Vappua niin kovin leikityttää. Hipsu on tiukkana.

685268.jpg
Varjossa on mukavampaa - yhdessä.