Kävimme Marjon ja Andyn (Hipan veljen) kanssa metsäjäljellä.
Keli oli mitä parhain. Tyyntä ja mukavan lämmintä. Sateiden jälkeen oli maastokin sopivan kosteaa.

Poljimme ensin jäljet. Hipalle tein reilun 200 askeleen jäljen kuudella kepillä ja kahdella kulmalla. Lopussa odotti ruoka.

Jäljen polkemisen jälkeen teimme esineruudun. Kokoa n. 40x40. Molemmat koirat toivat kaikki kolme esinettä hienosti. Muutamassa luovutuksessa oli kyllä parantamisen varaa.
541067.jpg541068.jpg
Esineruutu (valitan kuvien laatua....)

Jälki vanheni Hipalla n. 45 min. Janalta koira eteni suht ok, mutta otti takajäljen. Pyysin koiran takaisin ja siitä se sitten ottikin oikean suunnan. Kepeistä löytyi 5. Eka kulma meni yli, mutta koira palasi samantien takaisin ja korjasi.  Välillä poikkesi jäljeltä, mutta palasi takaisin. Toinenkin kulma meni hieman yli, mutta koira korjasi hyvin. Yksi keppi jäi merkkaamatta Myös vikalla kepillä mentiin ohi, kun ruoka odotti sen verran lähellä, että taisi Hippa haistaa sen jo. Pyysin kuitenkin koiraa palaamaan takaisin, koska se selvästi haistoi kepin, mutta ruoka vei taistosta voiton. Lopulta koira löysi kuudennen kepin ja pääsi jäljen loppuun.

541071.jpg
Marjo ja Andy jäljellä.

Päivän treenistä ei intoa puuttunut. Koira työskenteli innolla ja halukkaasti.

541073.jpg
Andy, namppahirmu

Hipan päivän kruunasi "iltatsempalot" Röllin kanssa. Koirat ottivat hajun pellolla ja hävisivät sen siliän tien, molemmat.....Tulivathan nuo takaisinkin - kuraisina......