Lähdimme Tiinan kanssa jälkimetsään. Keli oli vaihteleva. Satoi ja paistoi vuorotellen. Hipalle tein lyhyehkön jäljen, 2 kulmaa ja kuusi keppiä. Täytyi käydä "kuittaamassa" se viime perjantain katastrofi.

Jana oli nyt pidempi kuin viiimeksi, noin 20 metriä. Lähetin Hipan janalle ja kaarsi heti vasemmalle. Sanoin sille vain janalta "tänne päin" ja siitä korjasi tilanteen. Palasi janalle, tarkisti pienen pätkän takajälkeä ja lähti jäljelle. Aika ylhäällä se taas jäljesti. Vikan kulman kohdalla alkoi pyörimään. Kiersi ison kiven kaksi kertaa ja sitten taas jatkettiin hommia. Tuuli puhalsi aika kovaa sivusta ja siksi koira jäljesti paikoin hieman sivussa. Kaikki kepit löysi kuitenkin ja lopussa olleen ruokakipon. Paljon paremmin meni kuin viimeksi!

Vappu oli myös mukana. Rohkeasti se lähti heti tutkimaan maastoa. Varovasti kävi "kuikkimassa" Tiinan takapoksissa olleet sakemanniurokset Aatun ja Hönön. Välillä kävi itsekseen aika pitkälläkin tutkailemassa, mutta tuli heti luo kun huusin.

Vapulle otettiin vain muutama luoksetulo. Hienosti istuu jo eteen :)

Kotipihassa tein sille tänään kaksi lyhyttä "kalkkunajälkeä". Hyvin se palaa takaisin jäljelle, jos harhautuu sivuun herkkujen luota.