Kahvipöydässä eilen seurasin koiraa, kun se rapsuttaa korvan takaa jatkuvalla syötöllä. Otin sitten koiran käsittelyyn ja aloin tutkailla. Ja kas kummaa. Korvan alapuolella oli syvä reikä, jonka juuressa kökötti vielä punkki! Voi hyvät hyssykät! Punkki pihdeillä pois ja sitten tutkimaan reikää. Iho oli reiän ympäriltä ihan turvoksissa ja sieltä tihkui nestettä. Ei muuta kuin sakset käteen ja saksimaan karvat pois vaurion ympäriltä. Puhdistin patin betadinella ja koiralle kauluri kaulaan.
Nyt vaan kovasti ihmettelen, mistä tuo reikä on sen kaulaan tullut?? Onko se juossut metsässä esim. viikonloppuna jotain keppiä päin tms?  Outo homma.
Tänään soitin lekurille, että laittaa lääkereseptin apteekkiin. Lupasi laittaa sellaista, mikä auttaa myös mahdolliseen "punkin vaurioon".

Eikä tässä vielä kaikki....Aamulla 5.30 heräsimme kamalaan rysäykseen ja kilinään! Mitä ihmettä?? Juoksin keittiöön ja voi rähmä!!!! Astiakaapista oli tippunut hylly alas. Hylly, jossa oli lähes kaikki lasit ja mukit. Ne olivat nyt pirstaleina tiskipöydällä ja lattialla....Meni sitten "kalusto" uusiksi...*kivaa, saa ostaa uusia laseja ja mukeja*

Tänään lähdemme pohjanmaalle Nurmoon. Vanhukset tulee "lapsenvahdeiksi". Taidetaan käydä fiilistelemässä tangomarkkinoilla. Harmi vaan, kun Lordi perui keikkansa siellä. Se olisi ollut mukava nähdä.

Hikistä viikonloppua vaan!