Hieman päivitystä pitkästä aikaa. Jonkin sortin laiskuus tainnut iskeä, syysväsymys ehkä.

Vapun kanssa treenaminen on vähentynyt huomattavasti kesäisestä. Jälkeä ollaan yritetty saada eteenpäin, mutta ei nyt oikein luista. Koira tietää kyllä, mitä siellä ollaan tekemässä, mutta keskittyminen on tipotiessään. Välillä jäljestää todella hyvässä vietissä ja sitten alkaa haahuilu. Selvästi merkkaa kepit, mutta aina ei vaan viitsi ilmaista niitä. Nuuhkaisee ja jatkaisi matkaa, mutta se ihminen siellä liinan toisessa päässä on eri mieltä! Vapulla tuota vauhtia riittää, eikä se jaksa aina keskittyä. Suunniteltiin Janhusen Tinan kanssa, että seuraavassa treenissä tehdään Vapulle ensin esineruutu ja siitä melkein suoraan jäljelle. Josko se auttaisi mitään.Olisi ensimmäiset energiat purettu ruudussa. Tai sitten rutistus tottista ennen jälkeä. Täytyy kokeilla ja miettiä.

Noudoissa ei olla edistytty. Alkanut jotenkin tökkimään koko noutoharjoittelu....Muuten tottis sujuu ihan mallikkaasti. Nyt vain pitäisi saada noudot ja esteet kuntoon talven aikana.

Vappu on päässyt Heidin "pikkukoirien" kanssa lenkille. Ja kyllä tytöillä on ollut hauskaa. Kaikki on sujunut hyvässä hengessä.

2012571.jpg
Kilpajuoksua. Kuvassa oikealla ihanainen Minna, perässä Katriinan koira Aino ja
Vapun vieressä Kati.

2012576.jpg
Kaikki yhdessä kasassa....

2012574.jpg
Kielennäyttöä

2012578.jpg
Hippa ja Vappu kirmaa pellolla. Siellä on nyt tilaa juosta!

2012582.jpg
Ihania myyränkoloja. Hipan ja Vapun lempipuuhaa päästä myörimään mullassa....

2012585.jpg
Ja mitäpä siitä muuta seuraa, kuin savinen nenä.

2012579.jpg
Hippa oravaseisoja. On ihan käsittämätöntä, miten se bongaa oravat puista!!!

2012589.jpg
Pieni paini on aina paikallaan

2012592.jpg
Ja nahka venyy....

2012594.jpg
Ja sitten vähän pusutellaan.