Katriinan kanssa ollaan tehty peltojäljet koirille eilen ja tänään. Ollaan menty vasta puoli yhdeksän maissa, niin on ilma vähän viilentynyt.

Sekä eilen että tänään en antanut Vapulle aamuruokaa lainkaan. Söi jäljeltä ja sitten sai pienen ruuan vielä sisällä.

Eilinen jälki oli karvan päälle 200 askelta. Ensin suoraa, sitten muutama serpentiini, suoraa ja taas serpentiini ja suora loppuun. Ekan suoran Vappu meni hienosti. Päästiin melkein jo rytmiin. Ekassa serpentiinissä teki silmukan tarkistaessaan, mihin jälki menee. Muutama vika serpentiini menikin sitten hieman hukkaan. Jouduin avittamaan koiraa jäljelle, kun hukkasi sen totaalisesti ja alkoi pyörimään. Suorat meni hyvin.
Vappu nosti kerran vain päätään. Se kääntyi katsomaan minua, ikäänkuin kertoakseen, että kato äippä, enks olekin taitava ;)
Selvästi kuitenkin loppua kohti alkoi olla jo puhti vähissä.

Tänään teinkin sitten puolta lyhyemmän jäljen ja J:n muotoisen. Askelia karvan päälle sata. Eka suora meni hienosti ja keskittyneesti. Ekassa kurvissa taas hukkasi ja pyöri, mutta kun näytin kädellä, niin jatkoi taas. Loppu sujuikin hienosti. Oikealta askeleelta meinaa jättää makkarat syömättä. Annoin pienen pakotteen joka kerta, kun selvästi näin että taas jää syömättä, niin heti korjasi! Ja lopussa jo söikin molemmilta askelilta. Selvästi petrasi pakotteista.
Nyt ajoi koko ajan keskittyneesti. Pää ei noussut kertaakaan jäljeltä!
Jatkan nyt näillä lyhyillä ja intensiivillä jäljillä. Pidennetään pikku hiljaa.

*****************************************************************

Tänään pestiin autot ja Vappu oli apumiehenä:

1548465.jpg

1548467.jpg

Minä duunasin kasvimaan valmiiksi sipuleita ja muita kylvöjä varten:
1548469.jpg