Vapulle nakkitottista. Hitsi,kun ei meinaa enää nahkahanskatkaan estää naskalihampaiden hyökkäyksiä....Tyttö oli ihan intona. Taas seurattiin niin nätisti ja istuttiin sivulle. Myös maahanmenot sujuivat mallikkaasti. Lopuksi palloleikki.

Hipalle tein pitkästä aikaa peltojäljen. Pitkä suora, jossa kaksi esinettä pienen herkkupurkin päällä. Koira jäljesti tauon jälkeen ihmeen hyvin ja suoraankin jopa. Muutama poikitus oli matkan varrella. Ekalle esineelle tullessa varmistin maahanmenon antamalla käskyn. Koira meni vinoon ja suoristin sen. Hippa kyllä vähän ihmetteli moista käytöstä.
Seuraavalla esineellä koira menikin jo omatoimisesti maahan, vinoon, ja taas suoristin sen. Jäljen lopussa odotti herkkuruoka.

Koirat viettivät myös muutaman tunnin tarhassa. Olivat tarhassa, kun tulin töistä ja illalla taas uudestaan, kun kävimme saunassa. Vappu alkaa koko ajan tottumaan paremmin tarhassa oleskeluun. Ja voi sitä riemua, kun sieltä pääsee pois! Aina se kyllä tarhaan ihan mielellään menee, ainakin toistaiseksi....

Tänään lähdemme Tainan ja Vapun kanssa katsomaan Vapun siskoa. Kamera mukaan!