Viikonloppuna tuli joka päivä otettua Vapun kanssa lyhyet ja intensiiviset tottistreenit.
Ja kyllä täytyy sanoa, että koira on todella mukava treenattava! Intoa piisaa ja nykyään kontaktikin on hienosti kohdillaan. Treenatessa minä olen parasta, mitä koira sillä hetkellä tietää. Toki ollaan toistaiseksi treenattu häiriöttömässä paikassa.  Ei ole ollut muita koiria lähettyvillä. Ainoat kimppatreenit ovat olleet maananantai-iltaisin yhteislenkin jälkeen. Ajatelinkin, että jossain vaiheessa voitaisiin siirtyä kokeilemaan treeniä paikassa, jossa olisi häiriötä.

Sunnuntaina kävimme koirakerhon kentällä pitkästä aikaa. Taina ja Mexx tulivat myös. Otin videokameran mukaan ja videoimme toistemme suoritukset.
Treenasin perinteistä seuraamista tutituksella ja ilman. Ja taas onnistuttiin ottamaan pätkä (2-3 askelta) ilman "nakkikättä koiran suussa". Jes!

Maahanmenoja pallon kanssa ja nopeasta liikkeestä heti pallo palkaksi. Myös luoksetuloja jalkojen välistä. Tällä kertaa taisi koirakin mennä jalkojen välistä pallon lisäksi :)

Myös paikalloloharjoitus otettiin, mutta emäntä ryssi tämän. Ahneella on pas.....n loppu! Vappu oli ollut jo hienosti jonkin aikaa  maassa, niin eikös täytynyt vielä yrittää pitkittää ja sitten koira ei enää malttanut vaan nousi ylös. Just niin, hyvä minä!!!! Malttia, malttia!!

Pallosta irrotukset onnistuivat yhtä kertaa lukuunottamatta täydellisesti! Kerran pallo jäi niin lähelle Vappua, että minun tullessa sitä ottamaan, ei koiran maltti enää riittänyt ja se kävi palloon kiinni. Irrotti kyllä heti, kun komensin "hyihyin" säestyksellä.

Palloleikit sujuu nyt mukavasti. Jatketaan vaan tennispalloilla toistaiseksi.

1140673.jpg

1140674.jpg
Taina otti Vapusta muutaman poseerauskuvan.

Kiitos Tainalle treeniseurasta!