Vietimme viikonlopun anoppilassa Nurmossa, Seinäjoen kupeessa.
Vappu lähti mukaamme ja Hippa jäi vanhempieni hoidettavaksi kotiin.

Vappu matkusti ensimmäistä kertaa elämässään auton takapenkillä. Minun autossanihan se matkustaa Berlingon takaosassa häkissä. Ostin varta vasten turvavyövaljaat, joita voi sitten tarvittaessa käyttää Hipallakin. On turvallisempi matkustaa. Ei tule koira niskaan, jos jotain sattuisi.
Vappu matkusti takapenkillä kuin vanha tekijä.

Ainut yllätys koettiin perillä anoppilassa. Vappu oli tosi levoton koko illan, yön ja seuraavan aamun. Se ravasi ympäri taloa ja piippasi. Minulta meinasi jo mennä  hermo. Sitä kun stressaa tuollaisista asioista, kun on kylässä, jossa koiriin ei ole totuttu.
Lähdimme Jukan kanssa lauantaiaamuna kaupungille ja Vappu jäi siksi aikaa anoppilaan. Vähän aikaa oli ollut levoton, mutta sitten oli päässyt anopin kanssa sänkyyn makoilemaan.....ja loppupäivä/ilta sujuikin jo ihan rauhallisesti.

Ostaa pläjäytin sitten digivideokameran, Sony DCR-SR52. Tallennus suoraan kovalevylle, 30 GB (20 h nauhoitusta), 25x optinen zoomi, kosketusnäyttö ym. Kyllä nyt kelpaa videoida treenejä ja muitakin juttuja. Samaan kauppaan ostin jalustan, sekä muistikortin kuvia varten. Laukku tuli kaupan päälle, kun oikein vinguin ;)

Tänään illalla kävimme Vapun kanssa taas Tattarisuolla kimppalenkillä. Tällä kertaa koirakoita oli 7. Aloitimme ensin lenkillä. Vappu veti koko matkan kuin hinaaja. Käsi venyi varmaan puoli metriä!!! Ihan karseeta! Ei se kotona koskaan noin hihnassa kävele.....
Lopuksi otimme taas ringissä pienen treenin. Ensin maahanmeno, jonka jälkeen Heidi kävi tarkistamassa koirat - hampaat ja kopeloi muutenkin koiran läpi. Sitten toisten koirien pujottelu ringissä
Lopuksi tehtiin vielä ihan pieni rinki,  niin että ohjaajat koirineen olivat melkein toisissaan kiinni. Hyvin sujui!

Keskiviikkona mennään samaan paikkaan tottistelemaan.