Hippa pääsi tänään akupunktioon  ell Christelin käsittelyyn.
Ensin juoksutin koiraa ulkona ja ell katsoi koiran liikkeet. Huomasi heti, että selkä ei elä juostessa ja vasen askel on lyhyempi oikeaan verrattuna. Palpoitaessa aristi alaselkää.
Lääkäri laittoi neulat Hipan seistessä. Toista neulaa kaulalle laitettaessa Hippa vingahti/kiljahti sen verran kimakasti, että lekurilta neulat lenteli, kun niin säikähti :)

Loput neulat menikin sitten hiljaisuudessa. Hienosti Hippa seisoi sen aikaa kun loput neulat sen alaselkään laitettiin ja sitten pääsi patjalle pötkölleen. Aika raukeaksi tuo hoito koiran veti. Ell sanoikin, että hyvin näyttää tehoavan, kun Hippa alkoi haukottelemaan ja nuoleskelemaan huuliaan. Kerran joutui Hippa nousemaan ylös, kun neuloja aktivoitiin ja sitten taas makuulle.

Neulat oli koirassa noin puoli tuntia ja sitten ne otettiin pois. Kun ell sen jälkeen kävi Hipan selkää läpi, huomasi hän, että jännitys selästä oli huomattavasti laskenut!!! Jee! Kyllä tämä tästä korjaantuu. Ensi ti:na mennään uudestaan.
Tämä päivä täytyy ottaa rauhallisesti. Ei riekkumisia Vapun kanssa. Koira voi joko olla yltiö väsynyt tai yltiö energinen....jään odottamaan...

Vapullakin taitaa sitten olla juoksu alkanut. Ilpo poikahan sitä viime perjantaina yritti astua koko ajan ja tänään nenääni lehahti sellainen "juoksuisen nartun tuoksu". Kun paperilla pyyhkäisin, niin tulihan sieltä vähän jotain väriä.....Myös Hippa haisteli Vappua kovasti, kun vein sen tarhaan lekurilta tulon jälkeen. Ei sillä värkki ole mitenkään turvoksissa, mutta Christel sanoi, ettei ekassa juoksussa se niin selvästi välttämättä turpoakaan.