Vihdoin tämä päivä  koitti, että sain hakea Vapun kotiin!
Vappu oli pesty, kynnet leikattu ja muutenkin koira "huollettu". Mutta missä se pentu oli....? Vappu 7 vkoa ja 7 kiloa.....kunnon pötkylä, sanoisin.

Vappu matkusti ekaa kertaa elämässään autossa ja hienosti sujui. Vähän piti vinkua ja piipittää, mutta hyvin malttoi koira olla aloillaan.

Kun saavuimme pihaan, Jukka haki Hipan ulos. Esittelin Vapun Hipalle sylistäni ja sitten laskin Vapun maahan. Vappu sai kauhean hepulin. Alkoi kiljua ja meni auton alle piiloon...Vaikka Hippa ei mitenkään ollut hyökkäävä tai ahdistava. Hippakin vähän ihmetteli, että mikäs sille tuli... Jonkin ajan kuluttua Vappu rauhoittui. Uskalsi tulla luokseni, kun sitä kutsuin.
Vähän täytyy tuota "isoa, mustaa varoa".

663286.jpg
Hui kun pelottaa tuo iso, musta otus!

663294.jpg
Tekisi mieli tulla mamman luo, mutta kun tuo iso on tuossa edessä....

663299.jpg
Zippa duidaa tässä vaan

663293.jpg
Hippa näyttää Vapulle "talon tavat".

663296.jpg
Perheonnea

663298.jpg
Sitten siirryimme sisätiloihin tutustumaan. Hui!!! Tuo on tuossa taas!

663288.jpg
Jukka ja Vappu

663291.jpg
Oih ja voih tätä ihanuutta.....

Vappu on kotiutunut todella hienosti! Kun toin sen sisälle, tutkaili hieman paikkoja ja sitten alkoikin jo uni maittaa. Hippa oli tarkkana tutustumishommassa mukana.

Unien jälkeen käytin Vappua ulkona, jos vaikka pissattais, mutta ei.  Pihallapa olikin Hipsu-kissa. Hipsu alkoi jäykistelemään karvat pörhössä ja tuli meitä kohti. Pelottavaaa!! Mitä siitä tuumaa Vappu. Alkaa hirvittää ja juoksee talon taakse piiloon.Huutelen koiraa ja sieltähän se tulee takaisin. Kerran nuuhkaisevat Hipsun kanssa. Sen jälkeen Vapun mielestä on paras kiertää tuo kissa kaukaa.

Nurmikko on Vapun mielestä kiva paikka. Siellä on mukava pötkötellä ja mutustella ruohoa, nam! Kotipaikassa kun ei ruohokenttää ollutkaan.

Iltaruuan jälkeen vein Vapun ulos. Hetken se siellä pyöriskeli ja sitten teki kakat. Hieno tyttö.

Sisälle sitten piti tehdä pissat. Kun pyyhin lätäkön rievulla, oli se Vapun mielestä tosi kivaa. Iski riepuun kuin sika limppuun! Otinkin sitten Vapulle oman pienen pyyhkeen ja aloin sillä leikittämään. Ja kyllähän koira repi! Hyvä,hyvä!

Nyt se tuolla taas nukkuu, pieni.

Kiitos Taina ihanasta koiruudesta!!!

Tässä vielä Esa Tapion tekemän pentutestin tulos.
Pentutesti 14.6.07
Vappu:
Toimintakyky paras tähän mennessä
Hieman terävä
Hermorakenne hyvä
Laumasidonnainen