Vihdoinkin! Eilen oli vapaapäivä ja se käytettiin Hippendalin kanssa ulkoillen. Ensin teimme pitkän aamulenkin kävellen. Ihan liikaa oli päällä. Meinasin läkähtyä loppumatkasta. Iltapäivällä uudestaan ulkoilemaan. Tällä kertaa pellolle hiihtämään. Aurinko lämmitti tosi ihanasti. Kun löytyi tuulensuojainen paikka, täytyi siinä olla vaan ja möllöttää ja NAUTTIA! Illalla Hippa sai kutsun ulkoilemaan tyttöystävältään Wilmalta. Eihän siitä voitu kieltäytyä. Wilma ja emäntänsä tulivat meille ja taas pellolle riekkumaan. Kyllä oli koirilla hauskaa. Ja me ihmiset nautimme auringon paisteesta.
Olin illaksi sopinut kaverin kanssa tottistreenit ja sinne piti vielä jaksaa vääntäytyä. Ihme kyllä, Hippa jaksoi viedä treenin ihan hyvin läpi.  Loppuillan poika kyllä makasi reporankana patjallaan.

Janakkalan koiratanssikisoissakin tuli sitten sunnuntaina käytyä. Olipas outoa olla tällä kertaa ihan vaan turistina. Yleensä sitä osallistuu itse kisaan tai toimii tuomarina. Nyt sai nauttia toisten esityksistä ja tunnelmasta ihan rauhassa. Oli kivaa!
Yhdistyksen vuosikokouksin tuli siinä pidettyä. Taisi olla historiamme lyhin kokous - kesto 15 min.....mutta kaikki asiat tuli käsiteltyä, mitkä pitkin.