Tänään pääsivät molemmat koirat pellolle jäljestämään. Tein molemmille U:n muotoiset jäljet.
Kutakuinkin 280 askelta.

Vapulle taas kasa naturalia alkuun ja sitten vaihtelevasti. Kaarroksia vahvistin joka askeleella.
Eka suoralla tuuli oikeasta sivusta, sitten seuraava suora takaa ja kolmas suora taas sivusta.
Vappu aloitti maltillisesti. Tyhjillä taas vauhti meinasi kiihtyä. Parani kyllä loppua kohti. Eka kaarros meni hienosti, toisesta koira meni yli. Minun hienoisella avustuksella palasi takaisin jäljelle. Lopun naturalkasa meni ohi, kun en ollut tarkkana. Koira joutui palaamaan loppuun....siitä sitten taas pallo peliin.

Tällä kertaa Vapulla nousi pää kolme kertaa jäljeltä. Mutta ennen kuin ehdin mitään siihen kommentoimaan, oli koira taas hommissa.
En tiedä, pitäisikö vaihtaa maukkaammat herkut jäljelle, mutta mitä se voisi olla? Nyt on jo muurahaiset ja muut öttiäiset liikkeellä, jotka varmaan kiljuvat riemusta, jos niiden nenän eteen tupsahtaa esim koiranmakkaraa.....Vappu taasen ei ole kovin mielissään, jos joutuu murkkuja syömään.
Tietysti voisi jättää koiralta aamuruuan pois. Olisi sitten ainakin nälkä jäljellä.

Jäljellä kuului paikoitellen aivastelua ja kovaa tuhinaa. Että kyllä se nenä käytössä on.

Seuraavana vuorossa Hippa. Siitä onkin aikaa kun hippis on viimeksi ollut jäljellä.
Hyvin se aloitti ja eka suora meni suorastaan upeasti. Mitä nyt välillä "vinotti" makupaloja syödessään. Ekan kaarroksen koira meni yli ja siitä sitten pitkässä kaaressa palasi takaisin jäljelle. Loppusuoralla oli kamala kiire. Jouduin siihen pari kertaa puuttumaan, mutta ei mitään vaikutusta.
Lopussa oli makupalat pussissa. Koira maahan ja syömään.
Hippa söikin sitten illallisensa jäljeltä. Eipä ollut muuta vaihtoehtoa, kun se syö laihdutusruokaa ja mitään muuta ei saa antaa. Tylsää. No ehkä se saa vielä täydennystä iltaruualla, kun sen verran jäi yhdeltä suoralta syömättä :)

Kävin lopuksi koirien kanssa vielä lenkillä ja kilvan en pellolla kävivät toistensa jälkiä läpi.