Kertakaikkisen onnistunut mökkiloma!
Kun saavuimme paikalle, huomasimme jo matkalla, että tutulta seudulta näyttää - ja kas kummaa. Tällä mökillä ollaan oltu aiemminkin vuosia sitten! Nyt oli vain omistaja vaihtunut.
Ja mikä palvelu! Sauna oli lämmitetty valmiiksi ja jääkaappiin tuotu tuoretta maitoa muurinpohjapannulettuja (?) varten.  Kyllä kelpasi.
117568.jpg
Mökki veneestä kuvattuna

Koko lauantain lekottelimme auringossa. Kävimme järvellä soutelemassa. Siellä ei paarmat niin kiusanneet kuin maalla. On se muuten kumma. Silloin kun sää on täällä kertakaikkisen upea, niin eikös sitten kiusaa paarmat ja muut hörhiläiset! Hipasta on kyllä kehkeytynyt todella taitava paarman tappaja. Nurmikollakin sai viltillä olla suht rauhassa, jos Hippa vaan sattui olemaan lähellä. Se kyllä napsi noita inhottavia siivekkäitä todella taitavasti!

Päivän ohjelmaan kuului myös uintia useaan otteeseen, erä petangueta sekä perinteistä makkaran grillausta. Ja siinä samassa tuli grillattua itseäänkin. Ei mitään aurinkovoiteita tietenkään ollut, höpön löpön.......ja sen kyllä huomasi illalla saunaan mennessään - nahka mukavasti punotti molemmilla.

117563.jpg
Hippa huolissaan, kun Jukka on järvessä

Ilta-auringossa saunan jälkeen istuskelimme vielä rannassa ja ihailimme maisemaa. Yksinäinen joutsen laskeutui vastarannalle. Mihin lie sen kumppani jäänyt.

117566.jpg
Näkymä mökin terassilta

Sunnuntaina meillä ei ollut kiirettä pois. Näin oli mökin omistaja luvannut. Siinä sitten vielä auringosta nautimme. Jukka joutui kyllä pitämään paitaa jo päällään, ettei enempää nahka olisi kärventynyt. Minä sinnikkäästi biksuissa.....kävimme vielä soutelemassa ja uimassa. Makkarat piti myös grillata ennen kotiin lähtöä. Ja Hippa kävi uimassa vähän väliä. Se kyllä selvästi nautti olostaan. Mitä nyt töitä teettivät ne paarmat...
117565.jpg
Piti sit tehdä koiralle apilaseppele.....hieman isohan siitä tuli....

Kyllä jaksaa taas töissä pakertaa viikonlopun jälkeen! Loman alkua täytyy odotella vielä pari viikkoa.