Tänään taas jälkitreenit Katjan kanssa.
Katja ajoi ensin Demonin jäljen, joka muuten meni todella hienosti! Kulmat mentiin taitavasti ja koira oli hyvässä mielentilassa koko jäljestämisen ajan. Hienoa!

Vapulle kaksi suoraa. Vappu ajoi jälleen kerran rauhallisesti ja keskittyneesti. Se ei ole itse asiassa koskaan rynninyt jäljellä, ei edes pienen pienenä pentuna. Vapun jälkityöskentely on mukavaa katseltavaa.
Vikalle jäljelle laitoin Katjalta jääneet veriletun palaset. Vappu ei ole koskaan aiemmin syönyt moista. Vähän mietin, että miten se uuteen herkkuun suhtautuu - turhaan. Se ajoi jäljen niin kuin aina ennenkin. On se vaan hieno tyttö!
Katjan kanssa mietittiin, että voidaan siirtyä Vapun kanssa pikku hiljaa askeliin.

Hipalle otin pihassa vielä tottista. Ja se eka sivulletulo...WAU! Siitä täytyi taas heti vapauttaa ja palkata. Otin perusliikkeet. Eka seisomaan jääminen meni istumiseksi, mutta seuraavat onnistuivat jo hienosti.
Liikkeestä maahanmeno hieno ja siitä jatkoin kaukokäskyillä. Ekassa istumisessa eteni, mutta "pak"-käskyllä sain pakittamaan ja siitä jatkettiin. Hyvin suoriutui!

Luoksetulo pysähtymisineen hienosti! Kuin myös nouto. Hipalla on paha tapa "saalistaa" kapulaa, josta kokeessa rokotetaan, mutta en ole jaksanut siihen (vielä) paneutua... Luovutus oli nätti.
Tosi lyhyt sessio, mutta sitäkin parempi!
Ehkä tässä syksyn mittaan täytyy käydä muutamassa tokokokeessa vielä. Eihän meillä ole vasta kuin viisi AVO-luokan koetta takana ilman yhtäkään 1-tulosta...