Koko eilinen päivä vierähti Janakkalassa "Hui Halloween"- koiratanssikilpailuissa. Toimin kilpailussa yhtenä tuomareista.
Koirakoita osallistui 24 kpl, joten arvosteltavaa riitti!

Kisapaikka oli hienosti koristeltu teemaan kuuluvalla tavalla. Myös toimihenkilöt olivat pukeutuneet. Oli mm. "osuman saanut" metsästäjä, joka huolehti musiikista.

Alkoi taas itselläkin tanssijalka vipattaa. Josko me vielä hippalaisen kanssa johonkin kisaan uskaltautuisimme. Se viime keväinen SM-kisa vaan on vieläkin mörkönä mielessä....

1038055.jpg
Kuvassa tanssahtelee Tiina ja kisan veteraanikoira Oiva 11 v
Kuvaaja Sinikka Kuorikoski

Sää oli koko päivän ollut niin kaunis, että kotiin tullessa teki mieli kovasti ulos ja lenkille. Soitinkin Kirsi-Mialle ja kysyin lähtisikö hän "prinsessakävelylle". Vappu autoon ja kyläraitille taas. Kutsumme näitä kävelyjämme prinsessakävelyksi siksi, kun molemmilla meillä on omat prinsessamme mukana. Minulla Vappu ja Kirsi-Mialla Aada (kummityttöni) :))
Olemme käyneet näillä kylälenkeillä Vapun kanssa nyt kaksi kertaa viikossa ja hyvin on mennyt. Ei ole rähinöitä kuulunut. Kiinnostusta tietysti toistsa koiraa kohtaan, mutta ei mitään yllim. ääntelyitä. Näitä jatketaan.