Eilen oli Tattarisuon kimppalenkkipäivä. Menin Heidille jo hieman aikaisemmin treenaamaan tuota seuraamista, mitä tässä nyt ollaan  pariin kertaan Heidin opastuksella hinkattu. Kovasti ollaan Vapun kanssa tuota harjoiteltu ja homma etenee!

Nyt Vappu istui rauhassa sivulla, muutamaa vinkumista lukuunottamatta. Ei siis lähtenyt livohkaan, kun tulin koiran sivulle.Nopeaan tahtiin käsky ja siirtyminen. Vappu alkaa jo aika hyvin itse korjaamaan loppuasentoa, mutta välillä piti antaa pieni pakote. Muutaman kerran otettiinkin lyhyt seuraaminen suoraan eteenpäin ja koira suoriutui loistavasti! Heidi sanoikin, että nyt se videokamera olisi pitänyt olla, niin olisin nähnyt kuinka hienosti ja suoraan Vappu seurasi.  JES!

Lopetettiin vikaan hyvää seuraamiseen. Patukkapalkka ja autoon hetkeksi ennen kimppalenkin aloittamista.

Lenkille ilmaantui tällä kertaa vain neljä koirakkoa meidän lisäksi. Aluksi otettiin ohituksia ja kyllä huomasi, että taukoa on ollut vähän kaikilla. Koirat olivat kovin kiinnostuneita lajitovereistaan ja homma meinasi mennä ihan ranttaliksi. Mitään rähinöitä ei ollut, vain yleistä hämminkiä. Lenkki suoritettiin hyvässä hengessä. Ensi maanantaina jatketaan.