Jätin koirat tänään sisään, kun ilmassa oli sadetta ja ukkosta - no ainakin jossain Hämeenlinnan suunnalla, ukkosta meinaan....Loppujen lopuksi ei satanut enää aamun jälkeen ja puolelta päivin alkoi jo aurinko paistaa.
Kotiin tullessa vauriot olivat vähäiset, Vappu oli taas lukenut lehtiä ja kahdet pissat olivat matolla.

Lähdettiin Jukan kanssa lenkittämään koirat. Vappu pääsi ekaa kertaa ihan uudelle lenkkireitille. Matkan varrella on lampi, jossa olen yleensä Hippaa uittanut - jos reittini on kulkenut sitä kautta. Koirat sinkosi sinne samantien, kun päästin ne tiellä irti. Vappu otti kisaa Hipan kanssa. Ja hitto, tuo tyttö ui yhtä kovaa kuin Hippa! Sen verran kova hinku oli saada Hipalta keppi pois. Uskomaton tuo otus!

Jukka palasi samaa reittiä Vapun kanssa kotiin ja minä jatkoin Hipan kanssa lenkkiä pidemmän kaavan mukaan.

Illalla tein Vapulla taas peltojäljen, 30 askelta. Alussa taas "vitonen" (eli paalu on koiralle taivas!) ja sitten makupala kanta/päkiä ja lopussa ruokaa koko askeleella. Kuljin ihan koiran takana pystyäkseni varmistamaan, että se tarkistaa joka askeleen/makupalan. Eikä sinne kyllä montaa herkkupalaa jäänyt, jos yhtään. Sen verran tarkasti tyttö taas ajoi. Lopussa keskityin taas rauhalliseen lopetukseen. Ja hyvin sujui!
Tällä kertaa otin pallon mukaan palkatakseni koiran vielä sillä. Ja innoissaanhan Vappu siitä oli. Hyvä Vappu! Mä olen sit niiiiiin tyytyväinen tuohon koiraan...........olenkohan sanonut tämän jo aiemmin ;))

Hipan kanssa täytyy aloittaa taas tottistreenit. Syksyn ekaan tokokokeeseen on ilmo lähetetty.

Eilen vein Ronjalle ruokaa ja Ronja on saanut uuden kaverin - kissanpentu Simban. Söpö kuin mikä!!!
Ronjalla oli naama harmaantunut lisää. Muuten samat kujeet kuin ennenkin. Teräsmuori se on!
Kiitos vaan Viitaloille Ronjan hyvästä hoidosta!