Lauantaiaamuna Henna tuli Tundran kanssa meille kokeilemaan, vieläkö koiransa muistaa viestistä mitään. Sitä kun tuli joskus kimpassa treenattua useampi vuosi.
Kokeiltiiin viestiä myös Vapulla. Vappuhan kulki Hennan mukana "muina naisina", kun Hennalla kerran oli se P-A-L-L-O. Hienosti se totteli Hennan käskyjä ja istui kuuliaisesti vieressä. Vaikeuksia Vapulle tuotti lähteä juoksemaan ihmisen vierestä, kun se kerta oli siihen pyydetty istumaan. Mutta kun toinen vähän hetsasi toisessa päässä pallolla, niin johan sai tyttö kyytiä. No, kunhan kokeiltiin. Viesti olisi laji, jota olisi niiiiin mukava harrastaa, mutta kun se vaatii sen toisen puoliskon. Ja sitä ei nyt tähän hätään ole saatavilla. Niin keskitytään nyt siihen metsäjälkeen ensin.

Treenin jälkeen pääsivät Vappu ja Tundra tutustumaan toisiinsa ja kirmaamaan pellolla. Ja niillähän vauhtia riitti ja olivat kavereita heti!


Tässä Tundra Hennan kuvaamana. Ihan kuin Hippa!

Hippa ja Tundra ovat aina tulleet toimeen keskenään. Eivät vain ole nähneet pitkiin aikoihin. Päätettiin Hennan kanssa kokeilla, mitä pojat tuumaavat toisensa nähdessään. Kerran Hippa ärähti Tundralle (kun hänen reviirillään sentään oltiin), mutta se oli siinä. Sitten juoksentelivat kilvan pellolla ja pitivät hauskaa.
Mukava oli katsella poikain menoa.

Viikonloppuna ollaa myös treenattu. Ja öhöm....henkseleiden paukuttelun paikka.....Vappu suorittaa nykyään myös hyppynoudon! Voi jee! Eli siitä "noutoklikistä" ei ole enää tietoakaan.
Nyt on vaan maahanmeno jäänyt muutaman kerran suorittamatta. Emäntä kun ei osaa sanoa käskyä tarpeeksi vakuuttavaksi....Täytyy varmaan alkaa työmatkoilla harjoittelemaan maahanmeno-käskyä....

Hippa ontuu - on taas muljauttanut koipensa tuolla jäätiköllä ja ollut viikonlopun hihnalenkityksellä. Eilen illalla annoin sille Rimadyliä, eikä se aamulla enää ontunut. Mutta huilikoon nyt muutaman päivän.