Marjon ja Andyn kanssa käytiin jälkitreeneissä perjantaina. Sää oli tyyni ja lämmin. Tein Hipalle noin 400 askeleen jäljen kuudella kepillä. Jana noin 10 metriä. Jälki vanheni tunnin.
Hippa eteni janalla ihan hyvin. Hieman otti "hajua" takajäljestä, mutta palasi jäljelle. Kovasti oli nenä ylhäällä lähes koko jäljen ajan ja välillä koira pyöri ja ihmetteli. Neljä keppiä nosti, mutta näin surkeesti ei ole jälkeä ajanut aikoihin. Taisivat olleet marjastajat meidän jäljellä, kun koira niin kovasti pyöri ja ihmetteli. Tien toisella puolella oli meinaan auto parkissa ja perhe marjassa. Olisivatko käyneet ensin siellä, missä me nyt olimme. Kuka tietää. Täytyy tehdä uusi "paikkajälki" pikimmiten.

Esineruutu tehtiin tällä kertaa pitkä ja kapea kolmella esineellä. Hippa nosti kaikki esineet, mutta työskentely oli aika laiskanoloista. Välillä taas kuseskeltiin ja esineiden luovutus oli mitä oli. Roiskis ja mäiskis, siinä sulle.....

Vappu oli myös mukana. Otin hieman tottista ja luoksetuloa Marjon avustuksella. Marjo piti Vapusta kiinni ja minä juoksin poispäin ja kutsuin. Kyllä oli kiire tytöllä luokseni...

Esineruutuakin oli nyt sitten pakko kokeilla....Marjo lähti esineen kanssa pienen matkan päähän Vappua sillä ensin härnäten. Vappu kyllä juoksi heti esineelle ja otti sen suuhunsakin välillä, mutta kun pyysin luokse, esine tippui samantien. Muutaman kerran sain sen tuotua esineen minulle. Jätetään tämä nyt suosiolla hautumaan. Ehtiihän tuota myöhemminkin . Vappu ainakin kantaa kaikkea mielellään. Yksi ilta se juoksi pitkin pihaa pieni sinkkiämpäri suussaan. Metallinen vesikuppi sai eilen kyytiä. Ja sitä oli kiva pureskella.....siis metallia???!?

Eilen kävi myös Manta-tyttö kylässä. Ja kyllä välillä meni herneet nenään molemmilta tytöiltä. Vappu on kyllä aikamoinen emäntä. Se menee seisomaan toisen päälle ja siinä seisoo ja ärhentelee. Välillä lensi kyllä sellaisisa ärräpäitä, että huhhuh....Ei taida Mantasta ja Vapusta tulla sydänystäviä.

Tänään lähdettiin Vapun kanssa katsomaan Western-harjoituskisoja, joihin Taina osallistui. Keli oli kyllä todella ikävä. Vettä tuli saavista kaatamalla. Sääliksi kävi kisaajia ja heidän hevosiaan. Vappu katseli touhua mielenkiinnolla. Välillä pysähtyi ja katseli, sitten taas jatkettiin matkaa. Hevosia kulki edestä ja takaa ja Vapulla vaan nenä kävi, kun tuli kiinnostavia hajuja nenään. Välillä tyttö nukahti maahan sateeseen. Ei paljon haitannut. Kun näki Neahn, Tainan tytön, oli intoa täynnä. Heti hypättiin vasten pussailemaan. Lungisti otti taas. Mä sit diggaan tätä tyttöä!!!!