Toinen ALo-luokan kisamme Janakkalassa. Kehämme alkoi puoli kahdeksan aikaan illalla.
Ei näyttänyt ajankohdalla olevan vaikutusta Hippa-poikaan.

Tuomarina toimi Tuija Sere. Aivan uusi tuttavuus meille. Tuomarina oikein miellyttävä ja antoi mukavasti palautetta ja neuvoja kaikille.

Ja siihen tulokseen......164,5 p ja ykköstulos!!! JEE. Nyt on kaksi ykköstä plakkarissa. Kolmatta yritetään maaliskuussa Renkomäestä. Sitten oltaisiin TK1!

Hippa käyttäytyi tosi kivasti. Kiljumiset jäi minimaaliseksi. Tätä se siis harrastaa, kun sen ottaa autosta ulos ja käyttää pienellä lenkillä ennen suoritusta. Täytyy jotenkin purkaa stressiä. Eikä se minua itseasiassa enää kamalasti häiritse, kun tiedän sen lopettavan ja rauhoittuvan.

Meillä oli kivaa kehässä ja kaikki sujui tosi hienosti. Ainut nolla tuli seisomaan jäämisessä, kun juuri liikkeeseen lähtiessämme (liike suoritettiin ovelle päin), tuli halliin sisään koirakko ovet paukkuen ja huomiota herättäen.
Hipalla keskittyminen herpaantui ja se alkoi vaan tuijottamaan ovelle päin. Tosi harmillista. Ollaan sentään ALO-luokassa, niin voisi ihmiset vähän miettiä, miten käyttäytyä. Harmitti kovasti. Mutta näillehän ei mitään voi, muuta kuin ottaa opikseen.

Ei maar, kello on jo noin paljon. Nyt täytyy lähteä hakumetsään!