Tänään käytin Vapun toisilla rokotuksilla. Tällä kertaa tyttö oli aivan hiljaa ja "tyytyi kohtaloonsa". Punnitsin Vapun eläinlääkärin vaa'alla ja se näytti 16 kg. Aika hyvin. Vappu on 16 viikkoa ja 16 kiloa.

Hipan kanssa käytiin ihan kaksistaan pitkällä lenkillä ja uimassa. Ja kyllä oli hiostava keli! Teki mieli itsekin pulahtaa uimaan....

Seitsemäksi oltiin sovittu Katjan ja Tarjan kanssa peltojälkitreenit.
Vapun jälki 40 askelta. Katja motkotti, että täytyy alkaa laskemaan ne askeleet!!! Okei,okei, lasketaan ;))
Ruokaa alussa, sen jälkeen kanta ja päkiä. Jäljen lopussa koko askelma täynnä makupaloja. Vappu ajoi taas tosi kivasti. Tässä vaiheessa täytyy heti alkaa vaatimaan, että joka askel käydään läpi ja makupalat syödään kanta/päkiä. Itsellä on vaan vielä paljon opittavaa liinan käytöstä. "Pidäte ja vapautus rytmissä näin"....ei ole helppoa, ei.
Nyt panostin huolellisesti jäljen loppuun. Kun Vappu söi lopun palkkaa, menin rauhassa sen viereen ja kehuin ja silittelin. Irrotin hihnan kaulapannasta. Koira söi rauhassa eikä panikoinut yhtään. Sitten vaan koira houkuteltiin luokse ja se siitä. Voi että olin tyytyväinen, että tämä loppu meni näin putkeen. Jäi niin huono mieli viime jäljen lopusta, kun Vappu minua väisti.

Treenit olivat oikein opettavaiset meille kaikille. Siitä sitten keskusteltiinkin, että tällaisia ryhmätreenejä täytyisi harrastaa useamminkin. Siitä saa niin paljon enemmän, kuin yksin puurtamalla!