Olimme Jokelassa tänään TOKO-kokeessa ja edelleen siellä AVO-luokassa. Nyt jäi 1-tulos 4 pisteen päähän....Tällä kertaa nollille meni kaukokäskyt, joka on tähän saakka ollut meidän varmin liike!?!? Kyllä tuo Hippa velikulta osaa aina niin mukavasti yllättää ;)
En enää jaksa ottaa näistä "mokista" stressiä. Hippa on mikä on, iloinen velikulta. Huumorilla mennään! Ja kisakokemusta karttuu!

Tässä vielä pisteet liikkeittäin:

Paikalla makaaminen 10
Jes!!!! Oli nähtävästi taas hiljaa. Oli kuulema napannut hyttysen ilmasta ja syönyt sen suihinsa :) Toinen koira vieressä oli liikkunut. Ei häirinnyt Hippaa. Paikallaolossa myös satoi kaatamalla. Ei silläkään vaikutusta.

Seuraaminen taluttimetta 7,5
Haahuilua ja välillä otti liikaa etäisyyttä. Hajutkin hieman kiinnosti. Argh.....

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5
Meni hienosti maahan, mutta koko ajan haisteli maata ympärillään

Luoksetulo 10
JES,JES,JES!!!!!! Meidän ongelmaliike meni loistavasti!!!!! Aaltoja!

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5
Jäi hyvin paikalleen, JES!!!! Mutta ohittaessani koiran kääntyi hieman perään

Kaukokäskyt 0!!!
Hippa ei hievahtanutkaan, ei elettäkään, että olisi istumaan noussut. Se siitä sitten....

Noutaminen 9,5
Todella vauhdikas ja näyttävä nouto!!! Puoli pistettä meni taas siitä "saalistamisesta".

Estehyppy 9
Hyppäsi hieman vinoon esteen taakse, hyppäsi kuitenkin esteen yli takaisinkin. Ehkä tuo pisteen menetys tuli sitten perusasennoista...?

Kokonaisvaikutus 9

Yhteispisteet 156

Sitten taas suorituksen jälkeen kiireesti autolle ja syömään!

Hipalle pidettiin taas viikko tylsää, mitä nyt uintikeikka torstaina Poldin kanssa. Mitään liikkeitä ei harjoiteltu ja ilman ruokaa eilisilta ja tämä aamu.

Sen huomasin,että tuo luoksetulon paikallaanjäänti kannattaa ottaa kisapaikalla ennen kehään menoa. Otin liikkeen tänäänkin ja kannatti. Ekalla yrityksellä koira lähti taas hiippailemaan perään. Kielsin ja otin uudestaan. Sitten jäi paikoilleen. Tämä täytyy muistaa treenata kuin myös tuo kaukkareiden eka istuminen. Tänäänkin sen kyllä tein, mutta kehässä sitten jo oltiin unohdettu koko asia... Myös seisomaan jäämisen otin muutaman kerran. Muuten sitten istuskeltiin kaksin ja "supateltiin" juttuja. Välillä laitoin koiran autoon ja ennen kehään menoa taas pieni muistutus.

Ehkä tämä tästä - joku päivä. Mietin juuri, että näiden kisojen myötä on Hipallakin alkanut jäämään se turha stressaaminen pois. Toki se huutaa jonkin aikaa kisapaikalle tultuamme, kun ekan kerran otan sen autosta ulos ja mennään lenkille. Mutta se muu huseeraaminen on jäänyt tosi vähälle. Tässä me koko ajan opitaan, molemmat!