Flexi-bar jumppa peruuntui tänään ohjaajamme sairastumisen vuoksi...voihan rähmä! Ja mä niin odotin sitä, kun viime tiistaikin jäi väliin. Höh!

No iltalenkille sitten Vapun kanssa ja matkalla  perusasennon treenaamista. Nyt pidän koiran vain sivulla istumassa siinä o-i-k-e-a-s-s-a paikassa ja kerron sille elein ja sanoin, että "näin on hyvä". Syöttelen namia ja vapautan koiran rauhallisesti. Välillä pyysin sen myös edestäni sivulle ja siinä se osaa hakeutua oikealle paikalle paljon paremmin. Täytyy nyt miettiä jatkaako tuota "seuraa" käskyä siirtymisissä vai ottaako käskyksi "sivulle".

Välillä otin lennosta maahanmenoja ja istumisia. Myös seisomista ilman palloapua. Kädellä täytyy vielä näyttää, että pysähtyy seisomaan. Näistä liikkeistä sitten pallo palkaksi ja leikit pystyyn. Vappu ei palloleikkiin väsy! Se varmaan jaksaisi vaikka kuinka ja kauan pallotella.
Otin myös luoksetulon taas ja voi vinde, että likka teki sen hienosti!!! Tuli täysillä kohti, mutta eipäs törmännytkään tällä kertaa. Hitsi, kun olis tuon suorituksen saanut videolle!!!

Lopuksi vielä eteenmeno ja siinäkin vauhtia ja intoa piisaa.

Tänään oli "anna Hipalle Cartrophen-pistos päivä". Hieman jännitti, että miten suoriudun...Jukka rapsutteli Hippaa ja minä tuikkasin piikin sen niskanahkaan . No eihän tuo edes huomannut koko toimitusta, pöh!

Näyttää siltä, että Vapulla saattaisi olla juoksu alkamassa. Koirat leikkivät keittiössä pitkän tovin ja Hippa pyrki koko ajan Vapun selkään. Tätä se ei ole ennen tehnyt. Muutenkin sieti Vapun riekkumista ihmeen pitkään.

Pakko laittaa vielä tähän loppuun
http://www.youtube.com/watch?v=r0E-0ntoNWo
Söpöä!!!!