Illan sadekuuron jälkeen suuntasin Vapun kanssa taas metsään jäljelle.
Ensin oli tehty vähän "pihatottista", kun viralliset tottistreenit jäi tänään väliin.
Otin Vapulle ekaa kertaa seisomisen liikkeenä (tosin hidastaen käyntiä seiso-käskyn antaessani) ja Vappu jäi seisomaan niille sijoilleen. Kävelin vähän matkaa poispäin ja palkkasin ruhtinaallisesti! Hip hei!

Hyppyjä otettiin myös ihan huumorimielellä ja hyvin koira hyppi molempiin suuntiin. Hipan kanssa hyppäsivät muuten ristiin yhden kerran :)  Oli aika hauskan näköistä.
Eka istumaan jääminen vaati toisen käskyn, mutta sitten jo menikin hyvin.

Muutaman tunnin huilin jälkeen lähdimme jäljelle.
Ilma oli taas kostea ja lämmin.
Tein n.450 askeleen jäljen ja laitoin 4 keppiä. Taas paljon "kaarrosta ja kierrosta".
Jälkia vanheni vain vartin verran. Kun on yksin metsässä, niin ei jaksa kovin kauaa yksin odotella - kun ei ole sitä juttuseuraa!!!

Ensin otin kepillä ilmaisutreenin ja sitten itse jäljelle. Janalla eteni taas hienosti, mutta otti takajäljen - mikä oli taas ihan oma vika, kun olin siinä takajäljen kohtaa seilannut jo kahdesti (no kun makupalat jäi ekalla kerralla autoon ja jouduin hakeen ne...). Mutta kun en antanut enempää liinaa, kääntyi takaisin oikealle jäljelle.
Vauhtia oli taas hieman liikaa. Pidinkin liinaa koko ajan kireällä, eikä tuo haitannut koiran menoa yhtään. Hyvä!
Makupaloja hyvin harvakseltaan siellä täällä.

Ja ne keppi-ilmaisut!!!! Halleluja......splendiiiiiid! Prinsessa ilmaisi joka kepin omatoimisesti ja malttoi odottaa kiltisti maassa ennenkuin annoin luvan jatkaa hommia. Pikkupurkissa oli koiranmakkaraa, minkä latasin koiran eteen aina ilmaisun jälkeen.
Vähän se vielä paikoin sähläsi, mutta kun tiesin missä jälki menee (ne pelkät pyykkipojat on oiva ratkaisu, kiitos Katja-ope!!!) niin osasin aina sählinkikohdassa pysähtyä ja odottaa/vaatia, että koira menee oikeasta kohtaa.
Vikan kepin olin laittanut huonoon kohtaan ja siitä koira meni ensin yli, kunnes haistoi kepin ja palasi takaisin ja meni maahan. Hieno ja hyvä tyttö.
Lopuksi vielä palloleikit.

Jäi kyllä hjyvä fiilis tästä jäljestä!